Rohkema info nägemiseks:

AALUX REHVID TALLINN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1198; jälgijaid - 6. Arvustusi - 4; Artikleid 4+ "Kirjuta AALUX REHVID TALLINN kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus rehv kohtub teega enneolematu täpsuse ja vastupidavusega. AALUX REHVID TALLINN OÜ juures me ei müü ainult rehve; me tagame, et iga teie alustatud teekond on toetatud kõrgeima ohutuse ja sooritusvõime standardiga. Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas: Me spetsialiseerume kõikehõlmavale rehvide teenuste valikule, alates müügist kuni hoolduseni erinevate sõidukitüüpide jaoks. Olgu teie teekond jäistel teedel meie vastupidavate talverehvidega, nautides suvist briisi meie kõrgsoorituslike suverehvidega või hallates rasked koormad meie vastupidavate tööstusrehvidega, meil on teie vajadused kaetud.

Meie valik rehve ja rehvitöid on hoolikalt valitud, et rahuldada teie sõidukite mitmekülgseid nõudmisi. Alates peenetest mootorratta rehvidest, mis lubavad väledust ja kiirust, kuni usaldusväärsete velgedeni, mis pakuvad täiuslikku alust, iga toode meie inventuuris on meie kvaliteedipühendumuse tunnistuseks. Teenustega nagu silla reguleerimine, autohooldus ja asjatundlik rehvivahetus, me ei varusta teid ainult parimaga - me tagame, et see jääb nii.

Meie ettevõtte loosungi, Haara teest kindlalt kinni!, juhitud, volitame teid vastu võtma mis tahes väljakutseid, mis teie teele tulevad. Usaldage meid olema teie partner kõigis teie autonduse ettevõtmistes, pakkudes mitte ainult erakordseid tooteid, vaid ka oskusteavet nende hooldamiseks. AALUX REHVID TALLINN OÜga ei ole te mitte ainult teele eelvalmistatud - te olete määratud seda vallutama.

Avastage erinevust, mida kvaliteetsed rehvid võivad teie sõidukogemuses teha. Külastage meid konsultatsiooniks ja veenduge, et teie sõiduk on varustatud tipptasemel soorituse pakkumiseks, olenemata sihtkohast. AALUX REHVID TALLINN OÜ - kus teekonnad algavad kindlustunde ja ohutuse lubadusega.

Kontakt

+372 5647 5342

AALUX REHVID TALLINN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart M.

Aitäh, et muutsite minu auto sõidukogemuse paremaks!

- Priit P.

Tänan kvaliteetsete rehvide eest, ma ei muretse enam teel olles!

- Kadi S.

Professionaalne personal ja lai valik rehve!

Mis on olulised märgid, et teie rehvid vajavad välja vahetamist?

Autoomaniku või kommertsveokite operaatorina on oluline mõista, millal on aeg rehve vahetada, et tagada ohutus, jõudlus ja usaldusväärsus teel. Siin on viis märki, mis viitavad sellele, et on aeg kaaluda rehvide vahetamist. Rehvide kulumise ja jõudluse mõistmine Rehvid on ainus kontaktpunkt teie sõiduki ja tee vahel, mängides olulist rolli juhtimises, pidurdamises ja üldises ohutuses. Mitmed tegurid võivad vähendada teie rehvide eluiga, sealhulgas sõiduharjumused, teeolud, rehvi hooldus ja kliima. Mustrisügavus on alla seadusliku piiri Kasutage mustrisügavuse mõõtmiseks mustrisügavuse

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida õige tüüpi rehvid vastavalt Eesti muutuvatele ilmastikutingimustele?

Sõiduki hooldamisel on õige tüüpi rehvide valimine oluline ohutuse ja sooritusvõime tagamiseks teel. Rehvid ei ole lihtsalt üksik komponent, vaid keeruline tood
ssb.ee
Sõiduki hooldamisel on õige tüüpi rehvide valimine oluline ohutuse ja sooritusvõime tagamiseks teel. Rehvid ei ole lihtsalt üksik komponent, vaid keeruline toode, mis on mõeldud vastama konkreetsetele ilmastikutingimustele ja sõidukeskkonnale. Hooajalised rehvid on spetsialiseeritud pakkuma optimaalset sooritusvõimet ja ohutusomadusi tingimustele, mille jaoks need on kavandatud. Eestis, kus kliima võib aastaaegade vahel drastiliselt muutuda, on oluline mõista talve- ja suverehvide erinevusi. Talverehvide omadused Talverehvid on valmistatud pehmemast kummisegust ja ainulaadsetest mustritest,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.