Rohkema info nägemiseks:

DORIME TRADEHOUSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4091; jälgijaid - 2. Arvustusi - 1; Artikleid 5+ "Kirjuta DORIME TRADEHOUSE OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus ilu ja hoolitsus sulanduvad sujuvalt, et rõhutada teie loomulikku võlu. DORIME-s usume, et igaüks väärib end oma nahas ilusana ja enesekindlalt tundma. Meie missioon on lihtne: Pakume laia valikut ilu- ja hügieenitooteid, mis on mõeldud kogu pere vajadustele.

Teie juustest kuni teie väikeste laste õrna nahani, meie valik on koostatud armastuse ja hoolitsusega. Sukelduge meie juuksehoolduskomplektidesse ja avastage lopsakate lokkide saladus, mis hõlmab juuksepalsameid, juukseõlisid, juuksešampoone, juuksemasked ja palju muud. Iga toode on loodud selleks, et tuua esile teie juuste parimad omadused, olgu see siis toitmine, värvi tugevdamine või elustavad hooldused.

Teie pere noorimatele liikmetele on meie lastešampoonid ja lastepalsamid õrnad, kuid tõhusad, tagades, et vanniaeg on lõbus ja hooliv. Meie laste nahahooldustooted on loodud kaitsma ja toitma, jättes teie väikeste nahad pehmeks ja rahustatuks.

Meie pühendumus teie naha tervisele kajastub meie laias valikus nahahoolduskreemides, naha koorimistoodetes ja nahka toitvates toodetes. Kogege luksust meie nahka niisutavate toodetega ja tundke erinevust igas puudutuses.

DORIME-s mõistame ka isikliku hügieeni tähtsust. Meie valik hügieenitooteid, intiimhügieenivahendeid ja isepruunistavaid tooteid tagavad, et tunnete end iga päev värske, puhta ja säravana.

Kasutades meie eksklusiivset SOODUSKOOD DORIME25, nautige meie kogu tootevalikut meeldiva allahindlusega, sest usume, et luksus peaks olema kõigile kättesaadav.

Meie bränd on enamat kui lihtsalt tooted; see on lubadus hoida oma loomulikku ilu! Liituge meie teekonnaga ja laske oma ilul seestpoolt kiirguda. Avastage meie pakkumised juba täna ja leidke tootevalikust endale miskit head.

VEEBIPOOD

DORIME TRADEHOUSE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria

Suurepärased tooted, mis sobivad kogu perele!

- Kadi

Soovitan soojalt!

- Anu

Lastehooldustooted on õrnad ja meeldiva lõhnaga.

DORIME TRADEHOUSE OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte tegeleb juuksehoolduse-, kosmeetika- ja parfüümibrändide hulgimüügiga.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas laste naha eest hoolitseda?

Laste nahk on õrn ja vajab erilist tähelepanu, et säilitada selle tervist ja vastupidavust. Vanematena ja hooldajatena on oluline mõista lapse naha ainulaadseid
ssb.ee
Laste nahk on õrn ja vajab erilist tähelepanu, et säilitada selle tervist ja vastupidavust. Vanematena ja hooldajatena on oluline mõista lapse naha ainulaadseid vajadusi ja kuidas seda õigesti hooldada. See juhend pakub põhjalikke teadmisi parimatest praktikatest teie lapse naha hooldamiseks ja kaitsmiseks. Laste nahk on õhem ja tundlikum kui täiskasvanutel. Selle pH tase on kõrgem ja see on aldim kuivusele ja ärritusele. Nende erinevuste mõistmine on oluline õigete nahahooldustoodete ja rutiinide valimisel. Lapsed võivad kogeda mitmesuguseid nahaprobleeme, alates mähkmelööbest ja ekseemist

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.