Rohkema info nägemiseks:

GATE TO BALTICS OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 548; jälgijaid - 1. Arvustusi - 5; Artikleid 1+ "Kirjuta GATE TO BALTICS kohta arvamuslugu!"

GATE TO BALTICS OÜ hetkeolukord

Juba 548 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Gate to Baltics OÜ on õigusnõustamise ja raamatupidamisega tegelev ettevõte, mis pakub oma teenuseid Eesti ettevõtetele. Gate to Baltics omab rahapesu andmebüroo litsentsi usaldus- ja juhtimiskonsultatsiooniteenuste osutamiseks. Litsentsi nr.: FIU000191.

Ettevõttel on 2 põhitegevusala: Juriidilised / Ettevõtte teenused ja Raamatupidamine.

(cid:127) Õigusalane nõustamine. Õigusnõustamine hõlmab era- ja juriidiliste isikute nõustamist äri- ja rahvusvahelise piiriülese õiguse valdkonnas.

Teenust kasutavad enamasti rahvusvahelised kliendid, kes on huvitatud Eestis äritegevuse alustamisest või laiendamisest.

(cid:127) Ettevõtte teenused hõlmavad ettevõtete registreerimisteenuste osutamist Eestis, sh kontaktisikuteenuse osutamist rahvusvahelistele ettevõtetele. Samuti sisaldab see abi ettevõtte struktuurimuudatuste tegemisel – juhtide, aktsionäride, aktsiakapitali jms muudatused.

(cid:127) Õigusabi litsentsiprotsessis / juriidiliste dokumentide koostamisel on samuti oluline osa õigus- ja ettevõtte teenustest. Seda teenust kasutavad juriidilised isikud, kes soovivad saada tegevusluba äritegevuseks Eestis. Gate to Baltics pakub juriidilist nõustamist ja abistab dokumentide ettevalmistamisel kogu litsentsiprotsessi vältel; sealhulgas rahapesu tõkestamisega seotud reeglite ja nõuete dokumendid; Äriplaanid, finantsprognoosid; Tehnilise kirjelduse dokumentatsioon ja sarnased juriidilised dokumendid, mis on vajalikud tegevusloa saamiseks.

(cid:127) Raamatupidamisteenus hõlmab igapäevast raamatupidamist Eestis registreeritud ettevõtetele.

(cid:127) Raamatupidamise osakond vastutab ka majandusaasta aruannete esitamise eest klientide nimel.

2022 aasta oluliseks teguriks, mis mõjutasid ettevõtte finantsnäitajaid, on muudatused Eesti seadusandluses– eelkõige 2022. aasta märtsist rakenduvad muudatused Eesti rahapesu ja terrorismi rahastamise tõkestamise seaduses. Need muudatused lõpetasid olulise osa fintech ettevõttete loomist Eestis ja paljud olemasolevad ettevõtted lõpetasid oma tegevuse. Seetõttu jäi osa tulu saamata. Ettevõtte peamine fookus oli raamatupidamisteenuse laiendamine ja olemasolevate klientide hoidmine. 2022 aasta raamatupidamisteenuse osakaal kogu tulust võrreldes eelmise majandusaastaga kasvas 30% ja raamatupidamisteenuse osakonna tulu kasvas 130% võrreldes eelmise aastaga.

Ettevõte investeerib 2023. aastal suurema osa oma ressurssidest töötajate uutesse töövahenditesse ja 1-2 inimese palkamisse, et jätkata äritegevuse laiendamist.

GATE TO BALTICS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.