Rohkema info nägemiseks:

WINGED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 244; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta WINGED OÜ kohta arvamuslugu!"

WINGED OÜ hetkeolukord

Juba 244 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Lõpetame äritegevuse
Juhatuse liige (08.01.2024): „Hoolikalt kaalutud otsusega, mis tulenevad mitmetest teguritest, planeerime äritegevuse lõpetada.“

Tegevusaruanne 2023

Winged OÜ lähtub Gorenje/Hisense peakontori strateegilisest juhtimisest, mis edendab Gorenje ja Hisense brändi ning selle toodete müüki, turundust.

Winged OÜ aluseks on turu pidev monitoorimine ja põhjalik analüüs toimuvast. Pikaajalised turundus-müügitegevused on jätkuvalt prioriteetsed.

Aastal 2023 pöörati tähelepanu uute turgude, klientide, toodete ja konkurentide avastamisele, samuti kriiside võimalike tagasilöökide analüüsimisele ning eelnenud kriisidest taastumisele.

Võtmesõnad on jätkuvalt turuosa hoidmine ning kasvatamine ja 2024 aastal uute toodete turule toomine. Jätkub Baltikumi klientidega koostöö ja sektori arendus.

Müügitulu 2023. aastal oli 53 549 eurot ning aruandeaasta kasum 4 151 eurot.

WINGED OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.