Rohkema info nägemiseks:

TAMSALU EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Spetsialiserume ehituslahendustele, tegeledes täpsemalt üldehitusega, pakkudes ehitusprojektide juhtimist, üldehitustöid ja renoveerimisteenuseid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Lääne-Virumaa kaunid maastikud on aastate jooksul tunnistajaks olnud nii ajalooliste kui kaasaegsete hoonete kerget tõusu ja mõningaid muutusi. Selles maalilises piirkonnas on üks ehitusettevõte, mis on oma jälje jätnud ja jätkab silmapaistvat tööd - TAMSALU EHITUS OÜ.

TAMSALU EHITUS OÜ on tuntud oma pühendumise ja professionaalsuse poolest üldehituse valdkonnas Lääne-Virumaal. Oleme pikaajalise kogemusega ettevõte, mis on spetsialiseerunud erinevate ehitusteenuste pakkumisele, mis vastavad meie klientide kõrgeimatele ootustele.

TAMSALU EHITUS OÜ pakub kõrgelt kvalifitseeritud projektijuhtimise teenuseid, tagades teie ehitusprojekti sujuva kulgemise alates ideest kuni valmimiseni. Meie meeskond koosneb oskustest ehitajatest, kes on valmis teostama igasuguseid üldehitustöid, olgu selleks uue kodu ehitus, renoveerimine või remont.

Pakume nõustamisteenuseid ja abistame kliente ehitusprojektide kavandamisel, tagades selle tõhususe ja eelarvele vastavuse. Teeme koostööd usaldusväärsete tarnijatega, et pakkuda teile kvaliteetseid ehitusmaterjale ja tarvikuid parimate hindadega. TAMSALU EHITUS OÜ aitab klientidel ehituslubade taotlemisel ja kõikide nõutavate ametiasutustega suhtlemisel, tagades seaduslikkuse.

  • Meie meeskond koosneb kogenud ja pühendunud ehitusprofessionaalidest.
  • Kvaliteet ja täpsus on meie töö tunnusjooned.
  • Oleme kohalik ettevõte, kes mõistab Lääne-Virumaa eripärasid.
  • Hoolitseme selle eest, et teie projekt jääks eelarve piiresse ja valmiks õigeaegselt.

TAMSALU EHITUS OÜ on teie usaldusväärne partner, kui vajate professionaalset ja kvaliteetset üldehitusteenust Lääne-Virumaal. Võtke meiega ühendust juba täna, et arutada oma ehitusvajadusi ja leiame koos parima lahenduse teie unistuste kodu või äriruumide ehitamiseks või renoveerimiseks. Teie rahulolu on meie prioriteet!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

TAMSALU EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kersti M.

Nende tähelepanu detailidele ja pühendumus projekti edukusele oli muljetavaldav. Loodud koostöö tõi kaasa suurepärase tulemuse - meie ajalooline kodu on nüüd täielikult uuendatud ja kaasaegse mugavusega täidetud.

- Jaanus T.

Nende oskus ehitusprojekti kavandamisel ja ressursside hankimisel tõi kaasa tõhusa kulude kontrolli ning projekti täpse ajakava järgimise. Nad suutsid lahendada kõik ette tulevad väljakutsed kiirelt ja tõhusalt.

- Mari-Liis K.

Nende meeskond oli professionaalne, täpne ja alati valmis kuulama meie soove ning muresid. Olen väga rahul, et valisin TAMSALU EHITUS OÜ oma renoveerimisprojekti partneriks.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

TAMSALU EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

Tamsalu Ehitus OÜ on ettevõte, mis on juba pikka aega olnud aktiivne ja jätkuvalt tegutsev. See on firma, mis on pühendunud oma tööle ja on pidevalt otsimas uusi võimalusi, kuidas oma teenuseid parandada ja laiendada. Tamsalu Ehitus OÜ on tuntud oma kvaliteetse töö ja professionaalse lähenemise poolest, mis on aidanud neil saavutada suurt edu ja tunnustust oma valdkonnas. Tamsalu Ehitus OÜ on firma, mis on pühendunud oma klientidele parima võimaliku teenuse pakkumisele. Nad on alati valmis kuulama oma klientide vajadusi ja soove ning püüavad neid parimal võimalikul viisil täita. Tamsalu

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas vanadesse hoonetesse uus elu sisse puhuda?

Vanade hoonete renoveerimine on kordumatu võimalus tuua minevikust pärit ehitised tagasi ellu, samas lisades neile kaasaegseid mugavusi. See ei ole pelgalt füüs
ssb.ee
Vanade hoonete renoveerimine on kordumatu võimalus tuua minevikust pärit ehitised tagasi ellu, samas lisades neile kaasaegseid mugavusi. See ei ole pelgalt füüsiline protsess, vaid tõeline kunst, mis nõuab teadmisi, kogemust ja kirge. TAMSALU EHITUS OÜ on teie usaldusväärne partner, kes suudab muuta unistused vanade hoonete uuendamisest reaalsuseks. Paljud vanad hooned omavad suurt ajaloolist ja kultuurilist väärtust. Need võivad olla sõlmpunktideks, mis räägivad loo minevikust, ja nende säilitamine on meie kultuuripärandi kaitsmise oluline osa. TAMSALU EHITUS OÜ mõistab seda tähtsust ning

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.