Rohkema info nägemiseks:

NOHETEC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kütteseadmete ja -süsteemide müügi ning paigaldusega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

NOHETEC OÜ usub, et iga kodu süda tuksub läbi soojust, mida see pakub. Meie lai valik küttesüsteeme, alates pelletikateldest kuni graanulküttesüsteemideni, on loodud ühe eesmärgiga - tuua see südantsoojendav kogemus teie eluruumi.

Meie teekond algas visiooniga pakkuda tipptasemel küttesüsteeme, mis ei täida mitte ainult oma funktsionaalset eesmärki, vaid aitavad kaasa ka teie kodu esteetilisele ilmele. Mõistame, et küttesüsteem on rohkem kui lihtsalt utiliit; see on osa teie igapäevasest mugavusest ja elustiilist. Seetõttu on meie pelletiahjud, puuküttega ahjud ja soojuspumbad loodud nii, et need sulanduksid hõlpsasti teie sisekujundusse, pakkudes samal ajal tõhusat ja keskkonnasõbralikku kütet.

Meie tootevalik on tunnistus meie kvaliteedi- ja innovatsioonikohustusest. Alates katlamaja seadmete paigaldusest kuni konteinerkatlamajadeni, pakume terviklikke lahendusi, mis vastavad teie konkreetsetele vajadustele. Meie pelletipõletid ja radiaatorid on projekteeritud usaldusväärsuse ja kasutusmugavuse tagamiseks, andes teile nupuvajutusega kontrolli oma kodu kliima üle.

Neile, kes hindavad traditsioone, toovad meie saunaahjud teie koju ajatu Soome kultuuri hõngu, pakkudes soojust ja lõõgastust pakkuvat pelgupaika. Ja meie tarvikute valikuga on teie küttesüsteemi hooldamine ja täiustamine veelgi lihtsam.

NOHETEC OÜ ei müü lihtsalt kütteseadmeid; me anname lubaduse püsivast mugavusest ja jätkusuutlikkusest. Meie pühendunud meeskond on alati valmis aitama teil leida täiuslik küttesüsteem, mis on kooskõlas teie elustiili ja väärtustega. Tasuta kohaletoimetamisega mandri-Eestis ja kasutajasõbraliku veebisaidiga algab teie teekond soojema ja kutsuvama kodu poole meiega.

Avastage pühendunud kütteeksperdi tehtavat vahet. Uurige meie tooteid, otsige nõu ja kasutage meie eripakkumisi. Aitame teil muuta teie maja hubaseks pelgupaigaks, kus iga hetk on ümbritsetud NOHETEC OÜ õrna soojusega.

Kontakt

NOHETEC OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari-Liis K.

Nohetec OÜ küttesüsteemid on uskumatult efektiivsed ja disainilt kaunid.

- Jaan T.

Nohetec OÜ meeskond oli äärmiselt professionaalne ja abivalmis meie küttesüsteemi valimisel ja paigaldamisel.

- Mart V.

Suurepärane klienditeenindus ja kvaliteetsed tooted - soovitan kindlasti!

Millised keskkonnaalased eelised pakub pelletiküte võrreldes traditsiooniliste küttesüsteemidega?

Kui koduomanikud, kinnisvaraarendajad ja väike- ning keskmise suurusega ettevõtted Eestis otsivad jätkusuutlikke ja kulutõhusaid küttelahendusi, kerkib esile pelletiküte kui veenev valik. See pikem postitus süveneb pelletikütte valimise eelistesse teie kodule või äritegevusele. Pelletiküttesüsteemid kasutavad soojuse tootmiseks ja ruumide kütmiseks ning sooja vee saamiseks kokkupressitud puidu või biomassi pelleteid. Need graanulid on valmistatud taastuvatest materjalidest nagu saepuru ja puulaastud, muutes need keskkonnasõbralikuks valikuks kütmiseks. Jätkusuutlikkuse ja energiatõhususe

Dropdown

kõik artiklid

Kas soojuspumpade näol on tegemist tõhusa ja keskkonnasõbraliku küttesüsteemiga?

Soojuspumbad on revolutsiooniline tehnoloogia, mis kannab soojust ühest kohast teise kasutades väikest kogust energiat. Nad võivad ekstraheerida soojust õhust,
ssb.ee
Soojuspumbad on revolutsiooniline tehnoloogia, mis kannab soojust ühest kohast teise kasutades väikest kogust energiat. Nad võivad ekstraheerida soojust õhust, maapinnast või veest ja 'pumbata' seda sisse kinnisvarasse. See protsess ei ole mitte ainult energiatõhus, vaid ka keskkonnasõbralik, muutes soojuspumbad atraktiivseks valikuks kodude ja ettevõtete kütmiseks. On mitmeid soojuspumpade tüüpe, sealhulgas õhk-vesi, maasoojus ja veesoojus. Igal tüübil on oma eelised ja need sobivad erinevatele keskkondadele ja rakendustele. Õhk-vesi soojuspumbad on kõige levinumad ja tuntud oma paigaldamise

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.