Rohkema info nägemiseks:

FENDAF OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kvaliteetsete lemmikloomatoodete pakkumisega, mis toetavad lemmikloomade tervist ja õnne.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

FendaF usub, et inimeste ja nende lemmikloomade vaheline side on hindamatu. Meie teekond algas lihtsa missiooniga: pakkuda lemmikloomaomanikele nende karvaste pereliikmete jaoks kõrgeima kvaliteediga toitumist. Mõistame, et lemmikloomad on rohkem kui lihtsalt loomad; nad on kaaslased, sõbrad ja meie elude lahutamatud osad.

Meie e-pood on meie pühendumuse tunnistus teie lemmiklooma heaolule. Valime hoolikalt tooteid, mis edendavad koerte ja kasside tervist ja õnne. Alates looduslikest kuivtoitudest kuni toidulisanditeni, on iga meie poe toode valitud suurima hoolega.

Oleme uhked, et pakume mitmekesist tootevalikut, mis vastab iga lemmiklooma ainulaadsetele vajadustele. Olenemata sellest, kas otsite lemmikloomatoitu kindlate toitumisnõuetega või hellituspalasid, et premeerida oma ustavat kaaslast, on FendaF teie ühe peatuse sihtkoht.

Meie valikus on kõike alates maitsvatest pulli peenistest ja jänese kõrvadest närimist armastavatele koertele kuni toitvate Winner Plus märgtoitude erinevate maitsetega nagu lamba & riisi, lõhe & suvikõrvitsa ja puhta kalkunini. Mõistame, et kvaliteet on ülioluline, mistõttu varume ainult tooteid, mis saavad meie lemmikloomaarmastajate kogukonnalt kiitvaid arvustusi ja kõrgeid hinnanguid.

Ostlemine meie juures ei ole lihtsalt ostu sooritamine; see on liitumine perega, kes väärtustab meie lemmikloomade tervist ja rõõmu sama palju kui teie. Pakume tasuta transporti pakiautomaatidesse tellimustele üle 49 EUR ja pühendunud klienditeeninduse meeskonda, tagame, et teie kogemus FendaFiga on sama meeldiv kui sabaliputus.

Liituge meie missiooniga pakkuda parimat teie lemmikloomadele. Uurige meie e-poodi, lugege läbi meie kliendikogemused ja kasutage ära eeliseid, mida pakume meie lojaalsetele klientidele. Koos teeme iga söögikorra teie lemmiklooma elujõu ja teie kestva armastuse tähistamiseks.

Täname, et valisite FendaF – kus iga toode on valitud, mõeldes teie lemmikkaaslasele.

Kontakt

FENDAF OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria M.

Väga hea kvaliteet ja kiire tarne. Soovitan!

- Kati S.

FendaFiga on alati meeldiv teha koostööd, suurepärane firma!

- Priit O.

Parim valik, mida olen leidnud! Minu kass on õnnelik ja terve tänu teile!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas võivad looduslikud toidud toetada lemmikloomade seedimist ja seedetrakti tervist?

Kui räägime lemmikloomade looduslikest toitudest, siis peame silmas tooteid, mis on valmistatud koostisosadest, mis on võimalikult lähedased nende algsele kujule ja minimaalselt töödeldud. Need toidud sisaldavad sageli tervet liha, köögivilju, puuvilju ja teravilju, pakkudes tasakaalustatud toitumist, mis peegeldab seda, mida loomad võiksid looduses süüa. Lemmikloomadele looduslike toitude valimine ei ole lihtsalt trend; see on pühendumus nende tervisele ja õnnele. Looduslikud dieedid on loodud selleks, et pakkuda lemmikloomadele kõige bioloogiliselt sobivamaid toitaineid ilma tarbetute

Dropdown

kõik artiklid

Milline on lisandite roll lemmikloomade tervise edendamisel?

Lemmikloomaomanikena otsime pidevalt viise, kuidas tagada meie karvaste kaaslaste pikk, tervislik ja õnnelik elu. Üks lemmikloomahoolduse aspekt, mis on olulise
ssb.ee
Lemmikloomaomanikena otsime pidevalt viise, kuidas tagada meie karvaste kaaslaste pikk, tervislik ja õnnelik elu. Üks lemmikloomahoolduse aspekt, mis on oluliselt tähelepanu saanud, on toidulisandite roll koerte ja kasside optimaalse tervise säilitamisel. Lisandid võivad pakkuda hädavajalikke toitaineid, mis võivad nende toidust puududa, toetada konkreetseid tervisevajadusi ja parandada üldist heaolu. Kuigi kommertssöödad on formuleeritud nii, et need vastaksid koerte ja kasside põhilistele toitumisvajadustele, võivad üksikud lemmikloomad vajada oma tavapärasest toidust rohkem toitaineid.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.