Rohkema info nägemiseks:

SOUL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Inimeseks olemine on mulle alati huvi pakkunud, samuti soov leida vastused küsimustele "Mis on Elu?" ja “Kes ma olen?” Kaua otsisin neid väljaspoolt, kuni mõistsin, et elu toimub mu enese sees – ma kuulen, näen, tunnen ja kogen kõike ainult oma sisemaailmas. Pöörasin pilgu sissepoole, vaatlesin pikalt ja huviga.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Katrin A.

Annely on osutunud väga toetavaks ja mõistvaks terapeudiks. Ta on aidanud mul mõista minevikusündmuste mõju minu praegusele olukorrale ning on andnud mulle väärtuslikke tööriistu, et lahendada oma eluprobleeme. Tema juhendamisel olen õppinud paremini mõistma enda emotsioone, suhteid ja eneseväärtust.

- Keit T.

Öeldakse, et juhuseid pole olemas... Ometigi toimuvad meie elu parimad sündmused sageli läbi kokkusattumuste. Nõnda võiks ka minu ja Anneli taaskohtumist juhuslikuks pidada, kuid minu lihtne sõnum: “Tere, kuidas läheb, äkki saame kokku?“ andis mulle võimaluse nii vajalikku tervenemise teekonda alustada.

- Janne

Anneli on näinud kui oma ärevushäirega suutsin ainult nutta. Kõik tundus nii halvasti. Ta oli mu kõrval ja lohutas. Sain talle ka kirjutada või helistada kui eriti hullusti end tundsin. Edasi alustasime teraapiaga, mis on ainult positiivselt mõjunud. Anneli teeb oma tööd südame ja hingega.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Tervendav 3-sessioonie pakett - Reaalselt lihtsamat ja paremat elu

Igaüks meist puutub elus kokku erinevate väljakutsete ja takistustega, mis võivad mõjutada meie vaimset heaolu. Mõnikord võib olla raske mõista enda käitumismustreid, leida tasakaalu ja tervendada minevikus tekkinud emotsionaalset valu. Just siin tuleb appi tervendavate seansside pakett, mis pakub sügavat ja kogemuslikku teekonda enesearengu ja tasakaalu poole. See artikkel annab ülevaate paketi kolmest seansist ja nende sisust, aidates lugejal mõista, kuidas need seansid aitavad luua selgust, tasakaalu ning toovad kaasa sisemiseid muutusi. I seanss: Selguse ja arusaamise loomine Esimene

Dropdown

kõik artiklid

arutame nõustajaga kõiki teie romantiliste suhete küsimusi! - Anneli Kilic

Siin on Maria Rannaväli poolt esitatud mahlakas maius koos enesearengu nõustaja Anneli Kiliciga, kellel on romantiliste suhete maailmas inimeste aitamisel rik
ssb.ee
Siin on Maria Rannaväli poolt esitatud mahlakas maius koos enesearengu nõustaja Anneli Kiliciga, kellel on romantiliste suhete maailmas inimeste aitamisel rikkalik kogemus ja mis kõige olulisem - kellelt kirjutaja ise on saanud selles valdkonnas konkreetset ja väga praktilist abi! Valiti välja saadetud küsimuste hulgast kõige populaarsemad ja põnevamad ning arutati läbi mitmed teemad, alustades toksilistest suhetest ja usaldusprobleemidest ning lõpetades tunnete väljendamise ja enesearmastusega. Nauditav osa! :)

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.