Rohkema info nägemiseks:

SMART HANDS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laia valikut elektritöid, sealhulgas elektriseadmete paigaldust, hooldust ning valgustus- ja päikeseenergia lahendusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Meie meeskond koosneb kogenud ja pühendunud spetsialistidest, kes on valmis pakkuma tipptasemel elektri- ja energialahendusi, mis vastavad teie vajadustele. Oleme spetsialiseerunud mitmesugustele madalpinge elektritöödele, tagades teie kodu, ettevõtte või projekti elektrisüsteemi sujuva toimimise ja ohutuse. Lisaks sellele pakume ka päikesejaamade paigaldust, viies teid sammukese võrra lähemale rohelisele energiale.

Kas olete kunagi leidnud end olukorrast, kus vajate professionaalseid elektritöid? SMART HANDS meeskond seisab teie kõrval, pakkudes mitmekülgseid lahendusi alates elektrijuhtmestiku paigaldusest kuni elektriseadmete ühendamiseni. Oleme pühendunud tagama, et teie elektrisüsteem toimiks tõrgeteta ning vastaks kõrgeimatele ohutusstandarditele.

Lisaks traditsioonilistele elektritöödele pakume ka võimalust investeerida rohelisse energiasse päikesejaamade paigalduse kaudu. See mitte ainult ei vähenda teie ökoloogilist jalajälge, vaid võimaldab ka oluliselt vähendada energiakulusid. SMART HANDS on teie usaldusväärne partner, olgu teie eesmärgiks kodu mugavus ja ohutus või sammuke rohelisema tuleviku suunas.

Kokkuvõtvalt, kui vajate madalpinge elektritöid või soovite investeerida päikeseenergiasse, on SMART HANDS teie parim valik. Oleme siin, et tagada teie elektrisüsteemi sujuv toimimine, ohutus ning aidata teil liikuda jätkusuutlikuma energiatarbimise suunas.

Võtke meiega ühendust juba täna ning leiame koos parima lahenduse just teie vajadustele.

Kontakt:

osavadkaed@gmail.com
+372 5804 0331

SMART HANDS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari L.

Mulle tundub, et SMART HANDS pakub väga kvaliteetset teenust. Nad on asjatundlikud ja kiired.

- Rauno S.

Väga hea teenus ja kvaliteetne töö. Olen väga rahul tulemusega!

- Liina R.

Mul oli väga hea meel, et nad suutsid minu probleemi kiiresti lahendada. Väga professionaalne töö!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

SMART HANDS OÜ tegevusaruanne 2022

Smart Hands OÜ on Eesti ettevõte, mis on spetsialiseerunud peamiselt elektritöödele. See ettevõte loodi 2017. aastal, eesmärgiga pakkuda Eesti turul kvaliteetseid ja usaldusväärseid elektritöid. Sellest ajast alates on Smart Hands OÜ pidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes oma klientidele parimat teenust.2022. aastal saavutas ettevõte märkimisväärse edu, kui selle käive oli 99 tuhat eurot. See on 11% suurem kui eelmisel, 2021. aastal. See kasv näitab ettevõtte pühendumust oma tööle ja pidevat soovi parandada oma teenuseid ja pakkumisi. See on ka tunnistus sellest, et Smart Hands OÜ on

Dropdown

kõik artiklid

Maandussüsteemid: Mida peaksid teadma?

Maandussüsteemid on oluline osa igast elektrisüsteemist, mis tagavad nii inimeste ohutuse kui ka elektrooniliste seadmete tõrgeteta toimimise. Maandussüsteem on
ssb.ee
Maandussüsteemid on oluline osa igast elektrisüsteemist, mis tagavad nii inimeste ohutuse kui ka elektrooniliste seadmete tõrgeteta toimimise. Maandussüsteem on elektrisüsteemi osa, mis on mõeldud elektrijuhtivuse ja elektriliste potentsiaalide neutraliseerimiseks. Selle eesmärk on hoida elektrivarustuse süsteemi ja sellega ühendatud seadmeid ohututena ning vältida elektriliste rikete tekkimist. Maandussüsteemide peamine eesmärk on luua elektriliste rikete korral rada elektri ohutuks äravooluks maapinna kaudu. Maandussüsteemi ehitus on hädavajalik selleks, et tagada elektrivarustuse ohutus.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.