Rohkema info nägemiseks:

BEACH SPORT WORLDWIDE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 138; jälgijaid - 1. Arvustusi - 3; Artikleid 10+ "Kirjuta BEACH SPORT WORLDWIDE kohta arvamuslugu!"

BEACH SPORT WORLDWIDE OÜ hetkeolukord

Juba 138 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022: esitamata

Ettevõte ei ole majandusaasta aruannet, kust tegevusaruandeid lugeda saab, esitanud. Iga ettevõtte olukord on unikaalne, kuid levinumad põhjused tegevusaruande mitteesitamiseks võivad olla turuolukorra halvenemine, klientide nõudluse langus, rahalised raskused vms.

Eesti rahvuskoondis ja Šveits pidasid Jõulumäel maha kaks sõpruskohtumist! (peatreeneri ja kapteni kommentaar)

Eesti rannajalgpallikoondis pidas nädalavahetusel 12/13. aprill, Jõulumäe liivahallis kaks sõpruskohtumist maailma tippmeeskonna Šveitsiga. Kuigi mõlemas mängus suutis mänguliselt Eesti luua palju võimalusi, ei olnud realiseerimine siiski edukas ning mõlemas mängus saadi kindlad kaotused. Šveits näitas kvaliteeti ja ei jätnud oma võimalusi kasutamata võites esimese mängu tulemusega 9:3 ja teise 9:1. Mõlemas mängus näitas individuaalset klassi […]

Loe algallikast rannajalgpall.ee

Dropdown

kõik artiklid

Prrit Mäeorg teeb täna ajalugu, kui peab Šveitsi vastu oma koondise karjääri 100.mängu! (mäng algab Jõulumäel kell 20.00)

Priit Mäeorg saab täna esimese Eesti rannajalgpallikoondise mängijana kirja oma 100.mängu rahvuskoondise särgis! Täna 12. aprillil kell 20.00 saab Mäeorg alusta
rannajalgpall.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.