Rohkema info nägemiseks:

Oliver Reinaas

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

OUNAAED OÜ tegevusaruanne 2022

Ounaaed OÜ on asutatud 2020. aastal. Ettevõtte tegevusalaks on jaemüük interneti ning posti teel. 2022. aastal oli ettevõte kasumlik. Ettevõttel ei olnud töötajaid. 2023. aastal plaanitakse jätkata samal tegevusalal.

Dropdown

kõik artiklid

WEB DESIGN AGENCY OÜ tegevusaruanne 2022

Web Design Agency OÜ asutati 2021 aasta veebruaris. Tegutseme brändinime vDisain all peamiselt IT valdkonnas ning pakume veebilehtede arendamise teenuseid. Teis
ssb.ee
Web Design Agency OÜ asutati 2021 aasta veebruaris. Tegutseme brändinime vDisain all peamiselt IT valdkonnas ning pakume veebilehtede arendamise teenuseid. Teisel tegevusaastal saime umbes 250 klienti. Enamus kliendid on Eestist, kuid kliente on ka Lätist, Leedust, Soomest ja USAst. Võrreldes esimese tegevusaastaga on meil küll vähem kliente, aga umbes 200 000 euro võtta suurem käive. Müügitulu oli 2022 aastal 786 780 eurot ning lõpetasime aasta 19 018 euros suuruse kahjumiga. Kahjumi tekitas uutele arenduse suundadele keskendumine, mille käigus õpime ning parendame meie arendusstruktuure.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.