Rohkema info nägemiseks:

NEO ELEMENTUM OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2344; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta NEO ELEMENTUM OÜ kohta arvamuslugu!"

NEO ELEMENTUM OÜ hetkeolukord

Juba 2344 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

EESMÄRGID JA TEGEVUSALA

Kogu 2022. aasta vältel jätkas ettevõte aktiivset kasvu nii majanduslikust aspektist kui ka lõpptarbijale pakutavate toodete valiku osas.

Ettevõtte põhitegevuseks 2022 aastal oli toidulisandite, kosmeetikatoodete ja raamatute müük interneti kaudu. Kõik tooted on valmistatud Euroopas, kõik kaubamärgid ja pakendid oleme loonud ja arendatud meie enda poolt ning ametlikuks müügiks igas riigis on saadud iga toote jaoks kõik vajalikud load ja dokumentatsioon.

2022. aastal saavutas ettevõte oma peamised eesmärgid: - planeeritud käibe kasv valitud sihturgudel; - uute tehnoloogiliste protsesside integreerimine ning oma CRM süsteeme edasine arendamine; - uute toodete väljatöötamine ja turule toomine; - klienditeeninduse ja teleturunduse kvaliteedi tõstmine ja arendamine; - tellimuste töötlemise ja kohaletoimetamise protsesside täiustamine, et vähendada tarneaegu ja tagastamise protsenti; - uute kanalite ja partnerite leidmine reklaamkampaaniate tegemiseks ja meie toodete turundamiseks internetis.

PÕHITURUD

Meie peamised turud, kus me aktiivset müüki arendasime ja läbi viisime, on: Itaalia, Saksamaa, Austria, Hispaania ja Portugal.

2022. AASTA OLULISED SÜNDMUSED

Väärib märkimist, et vaatamata märgatavale ülemaailmsele majanduslangusele, kõrgele inflatsioonile, tooraine- ja elektrihindade tõusule Euroopas ja kogu maailmas, ettevõtte areng 2022. aastal oli jätkuvalt positiivse kallutatusega ja seda toetasid arvukad tegurid, olulised toimingud ja sündmused.

Peamised, mida tasub mainida: - oma sisemise platvormi aktiivne arendamine ja ajakohastamine; - teenuspartneritega seotud kulude optimeerimine; - reklaamimahu suurenemine koos sisu kvaliteedi tõusuga, sealhulgas atraktiivsete reklaammaterjalide tootmine; - tarnijatega kokkulepitud ostuhindade kinnitamine; - põhitoodete pakendikujunduste uuendamine ning uute tehnoloogiate kasutuselevõtt.

2023. AASTAL KAVANDATAVAD TEGEVUSED 2023. aastal plaanime investeerida ettevõtte arengusse teistes valdkondades.

Samuti tuleb mainida, et ettevõte lõpetab globaalse kaubamärgivahetuse ja sisemiste muudatuste tõttu 2023. aasta esimeses kvartalis aktiivse kaupade müügi internetis lõpptarbijale. Otsustati keskenduda ettevõtte arendamisele reklaami- ja tehnoloogiaäris e-kaubanduse suunal.

NEO ELEMENTUM OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.