Rohkema info nägemiseks:

AMTT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laiapõhjalisi ehitusteenuseid, keskendudes nõlvade kindlustamisele, erosioonitõkkemati paigaldamisele, geokärje paigaldamisele, truubiotsakute kindlustamisele ja haljastusele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

AMTT Ehitus on ehitusettevõte, mis on spetsialiseerunud mitmesugustele teenustele, pakkudes laialdast valikut lahendusi nõlvade kindlustamisest kuni väikesemahuliste teede ja platside ehitamiseni. Ettevõtte tugevus seisneb mitmekülgsetes võimekustes, kus lisaks põhiteenustele on saadaval ka miniekskavaatori rent juhiga.

AMTT Ehitus võtab käsile väljakutseid esitavad nõlvad, pakkudes professionaalset nõlvade kindlustamise teenust. Tänu meie kogenud meeskonnale ja kvaliteetsetele materjalidele tagame püsivad lahendused, mis peavad vastu aja ja ilmastikutingimuste mõjudele. Erosioonitõkkematid on olulised maastiku säilitamisel. AMTT Ehitus pakub professionaalset erosioonitõkkemati paigaldamise teenust, mis kaitseb teie ala veekahjustuste ja erosiooni eest, tagades samal ajal keskkonnasõbraliku lähenemise.

Geokärjed on olulised maapinna tugevdamiseks ja stabiilsuse tagamiseks. AMTT Ehitus kasutab kaasaegseid tehnikaid geokärjepaigaldamisel, et tagada vastupidavad lahendused, mis vastavad teie ala konkreetsetele vajadustele. Veetakistuste juhtimine on oluline veesüsteemide tõhusaks toimimiseks. Meie spetsialistid tagavad truubiotsakute kindlustamise kõrgekvaliteediliste materjalidega, mis vastavad kõrgeimatele standarditele.

Olenemata sellest, kas vajate uue tee või platsi rajamist või olemasoleva renoveerimist, pakub AMTT Ehitus terviklikku teenust alates projekteerimisest kuni ehitamiseni, tagades vastupidava ja funktsionaalse tulemuse. Maakivide ladumine on kunst, mida me valdame. Pakume mitmekesiseid lahendusi, mis rikastavad teie ala visuaalselt ja samal ajal tagavad vastupidavuse erinevate ilmastikutingimuste suhtes.

AMTT Ehitus on oma haljastusteenustega pühendunud elavdama ja kaunistama teie ümbrust. Meie professionaalne meeskond loob looduslähedase ja atraktiivse keskkonna, kus saate nautida mugavust ja ilu. Lisaks ehitusteenustele pakume miniekskavaatori renti juhiga. See võimaldab teil täpselt ja tõhusalt teostada erinevaid ehitus- ja maastikuprojekte, olles samal ajal kindlad, et töö tehakse professionaalselt.

AMTT Ehitus on teie usaldusväärne partner, kellel on mitmekülgne kogemus ja oskused maastikuprobleemide lahendamisel. Võtke meiega ühendust juba täna, ja leiame koos teie vajadustele parima ja kestvaima lahenduse. 

Küsimuste ja konsultatsioonide jaoks võtke meiega ühendust aadressil info@amttou.com või helistage meile numbril 55559710. 

KODULEHT

AMTT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Priit

Suurepärane teenindus ja kiire reageerimine.

- Mihkel

Tõhus ja professionaalne töö. Soovitan kindlasti!

- Merike

Meeldiv kogemus, täpne töö.

AMTT OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ AMTT asutati 16.08.2017. Ettevõte tegeleb teede ehitusega. Sama tegevust jätkatakse ka 2023.majandusaastal.

Dropdown

kõik artiklid

Geokärgede paigaldamise eelised maastikukujunduses

Maastikukujunduses on oluline leida tasakaal esteetilise ilu ja funktsionaalsete lahenduste vahel. Geokärgede paigaldamine on üks efektiivne meetod, mis mitte a
ssb.ee
Maastikukujunduses on oluline leida tasakaal esteetilise ilu ja funktsionaalsete lahenduste vahel. Geokärgede paigaldamine on üks efektiivne meetod, mis mitte ainult ei tugevda maapinda, vaid lisab ka stabiilsust ja kestvust erinevatele projektidele. Selles artiklis uurime geokärgede paigaldamise eeliseid maastikukujunduses ning kuidas need aitavad luua vastupidavama ja kaunima välimusega keskkonda. Geokärgede paigaldamine on tõhus viis tagada maapinna stabiilsus erinevates piirkondades. Kärgstruktuur tugevdab maapinda, muutes selle vastupidavamaks erosiooni, veetulvade ja raskete koormuste

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.