Rohkema info nägemiseks:

MRK RAKENNUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Me pakume kõrgekvaliteedilisi üldehitus- ja remonttöid ning vanade majade taastamisteenuseid. Meie võtmed kätte ehitusteenused aitavad teil oma maja muuta unistuste koduks!
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan K.

MRK RAKENNUS OÜ-le olen andnud palju erinevaid ehitustööde tellimusi ja kõik need on alati teostatud kvaliteetselt ja õigeaegselt.

- Kersti P.

Väga professionaalsed ehitustööd, mida MRK RAKENNUS OÜ on teinud minu vanas majas. Ma olen nende tööga väga rahul.

- Ragnar L.

Uuenduslikud lahendused, mida MRK RAKENNUS OÜ on meile pakkunud, on teinud meie hoone ehitamisest ülilihtsaks ja lõbusaks.

MRK RAKENNUS OÜ tegevusaruanne 2022

MRK Rakennus OÜ on Eesti ettevõte, mis on asutatud 2017. aastal. Selle peamine tegevusala on ehitus, kusjuures ettevõte on spetsialiseerunud erinevatele ehitusprojektidele, peamiselt Soomes. Alates asutamisest on MRK Rakennus OÜ pidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes kvaliteetseid ehitusteenuseid, mis vastavad kõrgeimatele standarditele.2022. aasta majandusaasta oli MRK Rakennus OÜ jaoks erakordselt edukas. Ettevõtte käive ulatus 545 836 euroni, mis on märkimisväärne saavutus, arvestades, et ettevõte on tegutsenud vaid mõned aastad. See näitab, et MRK Rakennus OÜ on suutnud luua tugeva ja

Dropdown

kõik artiklid

Kes me oleme ja millega tegeleme?

Uue kodu rajamine võib olla põnev, kuid samas ka keeruline ja ajakulukas protsess. Sellega kaasnevad mitmed otsused, planeerimine, ehitusfaasid ja järelevalve.
ssb.ee
Uue kodu rajamine võib olla põnev, kuid samas ka keeruline ja ajakulukas protsess. Sellega kaasnevad mitmed otsused, planeerimine, ehitusfaasid ja järelevalve. Just siin tulebki mängu võtmed-kätte teenus, mis pakub klientidele mugavust ja usaldusväärsust uue kodu loomisel. Selles artiklis uurime võtmed-kätte teenuse eeliseid ning avame, kes me oleme ja millega tegeleme. Kes me oleme ja millega tegeleme? Oleme eksperdid üldehituse valdkonnas, kes on pühendunud kvaliteetsete kodude loomisele ja renoveerimisele. Meie meeskond koosneb kogenud arhitektidest, inseneridest, ehitajatest ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.