Rohkema info nägemiseks:

ELLEXA GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie sortimendist leiad GAURApearlsi looduslikust pärlist ja poolvääriskividest toodetud ehted. Garanteerime kvaliteedi ja personaalsuse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Ehete maailmas on üks ettevõte tõusnud esile oma ainulaadse lähenemisega – see ettevõte on Ellexa Jewellery. Ellexa Jewellery on uhke oma ametliku koostööpartnerluse üle GAURApearls\'iga ning pakub kvaliteetseid ehteid, mis pärinevad looduslikest pärlitest. Tutvustame teile selle ettevõtte põnevaid kollektsioone ja kuidas nad on suutnud tuua pärlite ilu klientideni kõige taskukohasemate hindadega.

Ellexa Jewellery valikusse kuuluvad kaunid ehted, mis on valmistatud mageveepärlitest ehk \"jõepärlitest.\" Pärlid on saadaval erinevates suurustes, alates 3 kuni 12 millimeetrit ning neid leidub igas looduslikus värvigammas. Klassikaliste ehtete austajad leiavad ka Jaapani Akoia merepärli kollektsiooni, mis on saadaval valge, roosa ja terasevärvilisena. Samuti on saadaval Lõunamere pärlitest valmistatud ehted, sh valged, kuldse tooniga ja mustad \"Taiiti\" pärlid.

Ellexa Jewellery ehetekollektsioonides ei piirduta ainult pärlitega. Nende disainerid on loonud ka huvitavaid kombinatsioone türkiisi, oonüksi, koralli, turmaliini, kassisilma, roosa kvartsi ja teiste vääris- ning poolvääriskividega. Need ehted ühendavad endas pärlite ilu ja erinevate kivide võlu, tekitades unikaalseid ja kaunilt tasakaalustatud disaine.

Üks Ellexa Jewellery edu võtmeid on nende võime hankida pärlid suurtes kogustes otse mitmelt tootjalt. See võimaldab neil pakkuda klientidele parimat kvaliteeti väga konkurentsivõimelise hinnaga, sõltumata pärlikasvanduste tingimustest. Ettevõtte spetsialistid valivad hoolikalt välja pärlid igal hooajal ning kliendid võivad olla kindlad, et nad saavad alati viimase saagi parimaid pärlid.

Ellexa Jewellery disainerid jälgivad hoolikalt juveelimoe trende ja uuendavad kollektsioone vähemalt neli korda aastas. See tähendab, et nende klientidel on alati võimalus olla moes ja eristuda elegantselt ning stiilselt.

Kõik Gaura pärlitooted on siidniidile mitme seoseviisiga kinnitatud vastavalt ehte liigile, pärli kujust ja suurusest. Ettevõtte spetsialistid teostavad rangelt kontrolli ehete kvaliteedi, seoste ja kinniste üle. Kõik hõbedaga tooted on kaetud roodiumikihiga, allergiavastase metalliga, mis ületab oma kvaliteedis ja väärtuses kuld ja plaatina.

Ellexa Jewellery toob teieni loodusliku pärlite ilu ja elegantsi, millele ei saa vastu panna. Nende ainulaadne lähenemine ja kõrge kvaliteet teevad neist usaldusväärse valiku ehtede ostmisel. Kas otsite kingitust endale või kellelegi erilisele? Ellexa Jewellery kollektsioonid pakuvad midagi iga maitse ja stiili jaoks.

Võtke samm luksusliku ehteilma poole ja avastage Ellexa Jewellery!

ELLEXA GROUP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristjan O.

Valik oli suur ja ostmine oli tehtud väga lihtsaks!

- Kelli U.

Eriti rahul olen imelise valikuga!

- Kaisa R.

Ehete kvaliteet on kindel!

Kuidas pärleid valida

Pärlid – kaunid ja salapärased vääriskivid, mis on olnud inimkonna tähelepanu keskpunktis juba 6000 aastat. Nende loomulik ilu ja sära ei vaja mingisugust kunstlikku töötlemist, sest pärlid säravad oma loomulikus hiilguses. Kui olete otsustanud endale pärlid soetada, siis tervitame teid selle valiku puhul. Siiski on oluline mõista, kuidas eristada erinevaid pärliliike ja mida jälgida, et leida endale sobivad pärlid. Pärli kvaliteeti mõjutavad mitmed olulised tegurid, millest kõige tähtsamad on läige, paksus, kuju, suurus, pärlmutterkihi värvus ja pinna siledus. Pärlimutterkihi paksus ja

Ellexa tarnib pärleist, poolvääriskividest ja hõbedast valmistatud ehteid.

Dropdown

kõik artiklid

Pärli ajalugu

Pärlid on alati olnud inimkonna üks imetletumaid aardeid ja nende võlu on läbinud aastatuhandeid. Pärlid ei ole mitte ainult kaunid ehted, vaid nad kannavad end
ssb.ee
Pärlid on alati olnud inimkonna üks imetletumaid aardeid ja nende võlu on läbinud aastatuhandeid. Pärlid ei ole mitte ainult kaunid ehted, vaid nad kannavad endas ka rikkalikku ajalugu, müüte ja legende erinevatest kultuuridest. Pärlid on olnud kuninglike aarete, jumalikke sümbolite ja staatuse näitajate sünonüümiks. Selles artiklis uurime, kuidas pärlid on aastasadade jooksul inimeste kujutlusvõimet võlunud ja nende kordumatut ilu ja elegantsi tähistanud. Pärlite nimi pärineb oletatavasti hiinakeelsest sõnast \"zhen-zhu,\" mis annab tunnistust selle kalliskivi varasest seosest Hiinaga. Hiina

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.