Rohkema info nägemiseks:

KIVIPERE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume professionaalseid kivitööteenuseid ja ehitustöid, mille fookus on kodu- ja ärikeskkonna väliruumide kvaliteetne kujundamine.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kiviperes usume, et teekond teie koju peaks olema sama kaunis ja hästi teostatud kui sihtkoht ise. Alates 1997. aastast on meie kirg tipptaseme saavutamiseks innustanud meid looma hämmastavaid radu, mis mitte ainult ei tõsta teie kinnisvara esteetilist veetlust, vaid peavad vastu ka ajaproovile.

Meie ekspertiis seisneb kivide paigaldamises ja äärekivide paigaldamises, kus iga projekt on meie kvaliteedipühendumuse tunnistajaks. Me ei lao lihtsalt kive; me ehitame vundamenti lugematutele mälestustele, mis luuakse, kui kõnnite oma koju või aeda.

Meie teenused ulatuvad kaugemale kui ainult tee teie ukse juurde. Pakume terviklikke kaevetöid ja maastikukujundustöid, tagades, et teie väline ruum on teie kodu harmooniline laiendus. Alates aedade rajamisest kuni väiksemate ehitus- ja remonditööde teostamiseni on meie meeskond valmis tegelema kõigi teie välimuutuste aspektidega.

Konkurentsivõimelise hinnaga alates vaid 12 €/m² tänavakivide paigaldamise eest ja 8€/jm äärekivide paigaldamise eest tagame, et meie teenused on kättesaadavad ilma kvaliteedis järeleandmisi tegemata. Palun pange tähele, et need hinnad ei sisalda materjale.

Valmis astuma esimest sammu kaunima kodu suunas? Võtke meiega ühendust numbril +372 56 670 520 või kivipere@hotmail.com, ja lähme koos teele täiuslikkuse poole!

'Kivipere – Kus iga kivi on paigaldatud hoolikalt ja iga rada viib rahuloluni.'

KIVIPERE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liisi

Suurepärane teenus! Aitäh, Kivipere, meie aed näeb välja imeline.

- Mart

Tõeliselt oskuslikud kivitöömeistrid!

- Rein

Hinnakvaliteedi suhe on suurepärane.

Kuidas leida täiuslik kivi teerajale oma aias?

Teeraja loomine ei ole ainult teie välimise ruumi ligipääsetavuse parandamine; see on visuaalse ja taktiilse kogemuse loomine, mis täiendab teie kodu või äri. Õige kivi võib muuta lihtsa kõnnitee muljetavaldavaks elemendiks, mis lisab väärtust ja iseloomu. Selles juhendis uurime viit olulist nõuannet täiusliku kivi valimiseks oma teerajale. Teeraja nõuete mõistmine Enne kivi valimist kaaluge, kui palju jalakäijate liiklust teie teerada taluma peab. Kõrge liiklusega alad nõuavad vastupidavaid kive, mis suudavad vastu pidada pidevale kasutamisele ilma, et need praguneksid või muutuksid märjaks

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas võib professionaalne äärekivi paigaldamine olla väärt investeering?

Äärekivi paigaldamine on linnastumise ja eeslinnastumise maastikukujunduse oluline osa, mis hõlmab tänava ja kinnistu vahelise ala ehitamist ja täiustamist. See
ssb.ee
Äärekivi paigaldamine on linnastumise ja eeslinnastumise maastikukujunduse oluline osa, mis hõlmab tänava ja kinnistu vahelise ala ehitamist ja täiustamist. See sageli tähelepanuta jäetud ruum mängib olulist rolli nii elamu- kui ka ärikinnisvara funktsionaalsuses ja esteetikas. Kuigi isetegemise projektid võivad tunduda ahvatlevad, tagab professionaalne paigaldus täpsuse, kohalike eeskirjadega kooskõla ja kvaliteetsete materjalide kasutamise. See on investeering, mis pikemas perspektiivis ära tasub, pakkudes meelerahu ja viimistletud välimust. Professionaalse äärekivi paigaldamise eelised

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.