Rohkema info nägemiseks:

FMP DESIGN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kas oled mõelnud, et võiks paigaldada kööki graniit, presskivi või marmor töötasapinna? Küsi kivitasapinna pakkumist fmpdesign.ee Hea hinnaga graniidist töötasapind, kvarts töötasapinnad ja marmor töötasapinnad.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

FMP Design OÜ, 2017. aastal asutatud Eesti ettevõte, on võtnud enda südameasjaks pakkuda kõrgekvaliteedilisi kivitasapindu koos tipptasemel tehnikaga ning professionaalse mõõdistus-paigaldusteenusega. Meie visiooniks on saada tulevikus suurepärase klienditeeninduse, kõrgete kvaliteedistandardite, rahulolevate töötajate ja hea mainega Eesti ettevõtteks.

Loodus on meile andnud materjalid, mida inimene on sajandite jooksul õppinud väärtustama. Kivitasapind, olgu see looduskivi või presskivi, on väärikas ja praktiline valik, mis on loodud kestma. FMP Design pakub mitmekülgset valikut kvartsist, graniidist, marmorist ja keraamikast töötasapindu, tagades rõõmu ja rahulolu pikkadeks aastateks.

Lisaks kivitasapindadele müüme kvaliteetseid Blanco valamuid ja segisteid, luues täiusliku koosluse funktsionaalsusest ja stiilist. Altpaigaldatav komposiitvalamu koos samatoonilise segistiga on üks meie levinumaid valikuid.

Parim klienditeenindus on meie prioriteet. Teenindame igat klienti personaalselt parima koostöö nimel. Kliendid usaldavad meid ja meie kogemust. Kõik meie tooted läbivad põhjaliku kontrolli, tagades parima võimaliku kvaliteedi. Me ei müü midagi, mida me ise ei ostaks. Meie kogemuste pagas ulatub üle viieteistkümne aasta ning meie mõõdistajad ja paigaldajad teavad, milline on parim tulemus ja millega on rahul nii meie kui ka meie kliendid.

Kui soovid oma kodule või äriruumidesse kvaliteetset ja vastupidavat kivitöötasapinda, usalda FMP Designi kogemust ja professionaalsust. Võta meiega ühendust, ja me leiame koos parima lahenduse sinu vajadustele. Vali FMP Design – meistrid kivitöötlemisel!

Võtke meiega ühendust aadressil info@fmpdesign.ee või helistage meile numbril +372 57 800 310. Lisainfot leiate meie kodulehel!

FMP DESIGN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anu

Olen äärmiselt rahul FMP Designi kivitöötasapinnaga.

- Kaire

Suurepärane kvaliteet ja suurepärane teenindus!

- Priit

Väga professionaalne meeskond ja ilusaim graniidist töötasapind.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

FMP DESIGN OÜ tegevusaruanne 2022

Üldinfo FMP Design OÜ peamiseks tegevusalaks on mööbli tootmine ja paigaldus ning graniidist, marmorist jm looduslikust kivist toodete tootmine. Äritegevuse ülevaade Ettevõtte müügitulu oli 2022. aastal 682 429 eur ja majandusaasta lõppes 16 713 EUR kasumiga. Kaupu ja teenuseid eksporditi Rootsi. Juhtkond ja töölised FMP Design OÜ juhatuses on kaks liiget. FMP Design OÜ-l 2022. aastal oli 4 töötajat. Dividende osanikele ei makstud. Eesmärgid 2023. majandusaastal on ettevõttel plaanis jätkata oma põhitegevusaladel.

Dropdown

kõik artiklid

Miks valida kivist töötasapind?

Kodusüda otsustades on üks olulisemaid valikuid, mida peame tegema, millised materjalid moodustavad meie kodu pinnad. Üks tähelepanuväärne valik, mis viimasel a
ssb.ee
Kodusüda otsustades on üks olulisemaid valikuid, mida peame tegema, millised materjalid moodustavad meie kodu pinnad. Üks tähelepanuväärne valik, mis viimasel ajal on kogunud populaarsust, on kivist töötasapinnad. FMP Design OÜ pakub mitmekülgseid kivitasapindu, olles liider selles valdkonnas. Selles artiklis uurime, miks kivist töötasapinnad on saanud kodukujunduses kõrgelt hinnatud valikuks. 1. Vastupidavus ja Kestvus Üks suurimaid eeliseid, miks valida kivist töötasapinnad, on nende erakordne vastupidavus ja pikaajaline kestvus. Looduslikud kivid nagu graniit, marmor ja kvarts on ajatud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.