Rohkema info nägemiseks:

PATCHSTACK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1824; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PATCHSTACK OÜ kohta arvamuslugu!"

PATCHSTACK OÜ hetkeolukord

Juba 1824 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Tegevusaruanne 2022

Patchstack OÜ tegevusalaks on vabavaral põhinevate veebirakenduste turvalisuse tagamine.

Patchstack pakub oma klientidele pilvepõhist tarkvara, mis tuvastab klientide veebirakendustes kasutusel olevad haavatavad vabavaralised tarkvara komponendid ning pakub aktiivset turvakihti tuvastatud haavatavuste vastu läbiviidud küberrünnakute kaitseks. Patchstack klientideks on peamiselt veebi arendajad, digiagentuurid ning veebimajutuse teenuse pakkujad.

Patchstack on esimene vabavara turvalisusega tegelev ettevõte maailmas, kes suudab ära katta kogu vabavaralise tarkvara haavatavuse elutsükli. Patchstack Alliance (eetiliste häkkerite kogukond) teavitab Patchstack meeskonda uutest haavatavustest vabavaralistes komponentides. Patchstack mVDP programmi läbi aidatakse seejärel haavatava vabavaralise komponendi arendajal probleem parandada.

Haavatavuste info avaldatakse seejärel Patchstack Database turvahaavatavuste andmebaasis, mille abil teavitavad Patchstack partnerid (s.h veebimajutuse pakkujad) oma kliente, kes on haavatavustest mõjutatud. Patchstack App kaudu paigaldatakse haavatavustest mõjutatud klientide veebirakendustele turvareeglid, mis reaalajas blokeerivad haavatavuse vastu läbiviidud küberrünnakuid.

Vabavaralise tarkvara turvalisuse olulisus on viimaste aastate jooksul ainult süvenenud. 2024 aastaks on Euroopa Liidul plaanis avaldada ka

Cyber Resilience Act, mille läbi Patchstack poolt pakutud lahendus muutub ettevõtete ja avaliku sektori jaoks veelgi olulisemaks.

Kasv ja areng 2022. aastal tegi ettevõte olulise läbimurde alustades koostööd maailma suurimate veebimajutus teenuse pakkujatega nagu näiteks GoDaddy,

Hostinger, Cloudways ja teised. Koostöös rahvusvaheliste veebimajutuse pakkujatega jõuavad Patchstack turvateavitused miljonite veebilehtede arendajateni, kes on ka potensiaalsed Patchstack kliendid.

2022. aastal alustas Patchstack ka suuremat tootearendus projekti, mille kogumaht on 2.7 miljonit eurot ja mida osaliselt rahastab Euroopa

Innovatsiooni Fond läbi EIC Accelerator programmi.

Lisaks on ettevõte 2022. aastal oluliselt kasvatanud nii käivet, kui ka klientide arvu.

Edasised plaanid

Kuna vabavaralise tarkvara turvalisuse olulisus ainult kasvab, plaanime oma klientide arvu kasvatada WordPress sisuhaldussüsteemi turul ning laieneda oma toote võimekust ka uutele turgudele. Turule on tekkimas uutest regulatsioonidest tingituna ka vajadus vabavaralise tarkvara turvalisuse compliance toetavate teenuste vastu, mida plaanime pakkuma hakata 2023. aasta lõpus.

PATCHSTACK OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.