Rohkema info nägemiseks:

UNTWERP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kõikehõlmavaid ehitusintegritsuse ja -usalduse teenuseid, tagades kliendi kinnisvara vastavuse seaduslikele nõuetele ja kõrgeimatele standarditele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

UNTWERP OÜ meeskond mõistab, et igas suurepärases ehitises peitub alus mitte ainult selle kujunduses, vaid ka selle vastavuses õigusnormidele ja funktsionaalsetele nõuetele. Meie missiooniks on tagada, et teie kinnisvara seisaks kindlal alusel, nii struktuurselt kui ka seaduslikult. Keskmeks on ehitiste auditid, objektide hindamine ja arhitektuuriprojektide teenused, oleme pühendunud kinnisvara seadusliku ja funktsionaalse seisundi tagamisele.

Alates meie loomisest oleme olnud eesrindlikud ebaõiguslike ehitustööde legaliseerimisel ja oluliste arhitektuuriprojektide pakkumisel, mis vastavad meie klientide visioonidele. Meie ekspertide meeskond on spetsialiseerunud ehituslubade hankimisele ja ehitusprojektide juhtimisele, tagades, et teie projekti iga faas käideldakse äärmise professionaalsuse ja regulatsioonide järgimisega.

Meie teenused hõlmavad ehituslubade saamist, kinnisvara hindamisteenuste pakkumist ja põhjalike ehitiste auditeerimisteenuste läbiviimist. Kui objektide hindamise eksperdid, mõistame ebaõigusliku ehituse legaliseerimise keerukust ja pakume kõikehõlmavaid arhitektuuriprojektide teenuseid, mis on kohandatud vastavalt teie konkreetsetele vajadustele.

Oleme uhked, et viime läbi põhjalikke ehituse vastavusauditeid ja pakume ehituse legaliseerimise abi, et tagada teie projektide vastavus ehitusmäärustele. Meie arhitektuuriliste kujundusprojektide portfell näitab meie pühendumust tipptasemele ja meie võimet toime tulla ehitusmääruste konsultatsioonide ja ehituseeskirjade vastavuse kontrollide keerukusega.

Meie kinnisvara hoolsuskohustuse teenused on loodud selleks, et pakkuda teile meelerahu, mis tuleb teadmisest, et teie investeering on kindel ja turvaline. Pakume ekspert ehitustööde õigusalast nõu ja aitame lubade taotlemisel, tagades, et teie projekti iga aspekt vastab vajalikele regulatsioonidele ja vastavusstandarditele.

Arhitektuurilisest planeerimisest kuni lubade hankimiseni, disainist kuni ehituse järelevalveni ja esialgsest objektide hindamisest kuni viimaste lihvideni, UNTWERP OÜ on teie usaldusväärne partner ehitusintegritsuse ja usalduse kujundamisel. Aitame teil navigeerida ehituse ja disaini keerukuses, tagades, et teie projekt mitte ainult ei vasta, vaid ületab ootusi.

Kontakt

UNTWERP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan

Arvestavad kliendi soovidega. Kindel valik!

- Priit

Tähelepanelik ja asjatundlik teenindus.

- Maris

Kiire ja professionaalne teenindus. Usaldusväärne partner!

UNTWERP OÜ tegevusaruanne 2022

OU oma tegevuse pikendamine.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagada vajalike lubade hankimine ehitusprotsessis?

Oma unistuste kodu omamise unistuse teostamine hõlmab sageli keeruliste õigusnõuete läbimist, et tagada oma vara täielik vastavus kohalikele seadustele ja määru
ssb.ee
Oma unistuste kodu omamise unistuse teostamine hõlmab sageli keeruliste õigusnõuete läbimist, et tagada oma vara täielik vastavus kohalikele seadustele ja määrustele. Unistuste kodu seadustamine mitte ainult ei kaitse teie investeeringut, vaid tagab ka ohutuse ja kogukonna standarditele vastavuse. Siin on viis olulist sammu, mida tuleks astuda oma unistuste kodu seadustamise suunas. Kohalike ehitus- ja planeerimiseeskirjade mõistmine Alusta oma piirkonna planeerimisseaduste ja ehituskoodeksitega tutvumisest. Need määrused dikteerivad, mida saab ehitada, kus seda saab ehitada ja kuidas see

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.