Rohkema info nägemiseks:

K2 FINANCE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume finantsteenuseid hõlmates raamatupidamist, finantsnõustamist, maksuplaneerimist ning investeerimist.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

K2 Finance OÜ-s usume täpsuse jõusse, et navigeerida keerulises finantsmaailmas. Alates meie asutamisest 2017. aastal oleme pühendunud kõikehõlmavate finantsteenuste pakkumisele, mis vastavad iga kliendi ainulaadsetele vajadustele. Meie missiooniks on võimestada ettevõtteid ja üksikisikuid arenenud raamatupidamistarkvara ja sügava investeerimisplatvormide ekspertiisiga, tagades, et iga finantsotsus tehakse kindlalt.

Meie teenuste valik on loodud teie finantsprotsesside lihtsustamiseks, pakkudes kõike alates põhjalikust raamatupidamisest ja andmete korraldamisest kuni spetsialiseeritud investeerimisettevõtete raamatupidamiseni. Oleme uhked oma oskuste üle mitmesuguste raamatupidamistarkvaradega, sealhulgas Merit Aktiva, Smartsaccounts, SimplBooks, Directo ja palju muud. Meie kogemus ulatub investeerimisportaalideni nagu CrowdEstate, Bondora, Mintos, EstateGuru ja Reinvest24, andes meie klientidele eelise investeerimishalduses.

K2 Finance OÜ-ga saate rohkem kui lihtsalt teenusepakkujat; saate partneri, kes seisab loosungi, navigeerime finantsmaailmas täpsusega, taga. Oleme pühendunud aastaaruannete, maksunõuannete ja finantsaruannete pakkumisele, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületavad teie ootusi. Meie meeskonda, mida juhib Kätlin Silbergi asjatundlikkus, on alati valmis aitama teid isikupärastatud lahendustega, mis on kooskõlas teie finantseesmärkidega.

Liituge meie rahulolevate klientide hulka ja kogege erinevust, mis kaasneb pühendunud, teadliku ja täpse finantspartneriga. Võtke meiega ühendust täna numbril +372 5816 3202 või e-posti teel katlin@k2finance.ee, et alustada oma teekonda finantsilise selguse ja edu suunas.

Lubage K2 Finance OÜ-l olla teie kompass finantsmaailmas, juhatades teid kasvu ja jõukuse tulevikku.

K2 FINANCE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari

Tänu nende professionaalsusele on minu äri finantsasjad alati korras.

- Andres

Suurepärane teenindus, alati kättesaadavad küsimuste korral. K2 Finance on tõeline partner äri finantsjuhtimises.

- Jaan

Nende paindlikkus ja personaalne lähenemine on teinud koostöö lihtsaks.

Millised eelised annab kohandatud investeerimisarvestuse rakendamine?

Investeerimisarvestus on finantsvaldkonna spetsialiseeritud haru, mis tegeleb investeeringute haldamise ja aruandlusega. Erinevalt standardsest arvestusest pakub kohandatud investeerimisarvestus isikupärastatud lähenemist, mis on kooskõlas investorite või organisatsioonide konkreetsete vajadustega. See eritellimusel teenus on eriti kasulik väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele (VKEd), start-up'idele ja üksikinvestoritele, kes vajavad täpset finantsaruandlust ja strateegilist investeeringute haldamist. Kohandatud finantsstrateegiad Igal ettevõttel ja investoril on unikaalsed

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagada VKE-dele stressivaba maksuhooaeg?

Väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele (VKEdele) võib maksuhooaeg olla olulise stressi ja ebakindluse periood. Strateegiline maksuplaneerimine ei ole ain
ssb.ee
Väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele (VKEdele) võib maksuhooaeg olla olulise stressi ja ebakindluse periood. Strateegiline maksuplaneerimine ei ole ainult vastavusse viimine; see on kriitiline komponent finantstervise ja äriedu jaoks. Tõhus maksuplaneerimine aitab VKE-del optimeerida oma maksukohustust, parandada rahavoogu ja planeerida tulevast kasvu. Paljud VKE-d langevad levinud lõksudesse, nagu tähtaegade möödalaskmine, maksusummade alahindamine või piisavate arvestuste mittepidamine. Need vead võivad kaasa tuua trahve, intressitasusid ja suurenenud tähelepanu maksuametitelt.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.