Rohkema info nägemiseks:

GHOST GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie kaubaveoteenused on mõeldud teie kauba turvaliseks ja tõhusaks transportimiseks, olgu tegemist siis lühikese linnasisese veduga või rahvusvahelise kaubaveoga.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus tõhusus kohtub usaldusväärsusega kaubaveos. GHOST GROUP OÜ juures me ei liiguta ainult kaupu; me viime ettevõtteid edasi oma tipptasemel 'liikuv põrand' tehnoloogia ja terviklike logistikalahendustega. Alates meie loomisest oleme olnud ajendatud ühest missioonist: Pakume tõhusat ja kiiret kaubaveoteenust, keskendudes ohutusele ja paindlikkusele.

Meie arenenud veokite park on meie tegevuse südameks, igaüks varustatud uuendusliku 'polchaagis' süsteemiga, mis tagab teie kauba transpordi suurima hoole ja täpsusega. Mõistame, et teie äris on aeg kriitilise tähtsusega, mistõttu pakume tõhusaid ja kiireid transpordilahendusi, mis on kohandatud teie ainulaadsetele vajadustele.

GHOST GROUP OÜ juures ei ole paindlikkus mitte ainult lubadus; see on praktika. Meie 'paindlik - võimalus laadida väljaspool töötunde' teenus tagab, et teie logistikavajadused on rahuldatud isegi väljaspool standardseid töötunde. See tähendab, et teie äri liigub edasi, isegi kui ülejäänud maailm aeglustub.

Ohutus ei ole meie jaoks lihtsalt moesõna; see on meie tegevuse nurgakivi. Oleme pühendunud tööstuse kõrgeimatele ohutusstandarditele, tagades, et teie kaup jõuab sihtkohta just nii, nagu see lahkus - turvaliselt ja tervelt.

GHOST GROUP OÜ valimine tähendab partneri valimist, kes seisab moto eest: 'Liikudes edasi, transportides nutikamalt!' Las me võtame rooli ja suuname teie logistika õiges suunas. Kogege erinevust transporditeenusega, mis ei ole ainult sihtkoha, vaid ka innovaatilise teekonna pärast.

GHOST GROUP OÜ kontaktid

GHOST GROUP OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte on asutatud 2017 aasta septembris. Ettevõte põhitegevusalaks on maanteetranspordi teenuse pakkumine.

Dropdown

kõik artiklid

Tuleviku kaubavedu: kuidas liikuva põranda tehnoloogia mängu muudab

Liikuva põranda tehnoloogia, tuntud ka kui kõnnitee põranda süsteem, on uuenduslik lahendus lahtiste materjalide transpordiks ja käitlemiseks. See süsteem kasut
ssb.ee
Liikuva põranda tehnoloogia, tuntud ka kui kõnnitee põranda süsteem, on uuenduslik lahendus lahtiste materjalide transpordiks ja käitlemiseks. See süsteem kasutab horisontaalsete lattide seeriat, mis liiguvad tsüklilises liikumises, et 'kõndida' kaup haagisest välja, vältides vajadust käsitsi mahalaadimise järele. Liikuvate põrandate kontseptsioon on olnud olemas juba aastakümneid, kuid hiljutised edusammud on viinud selle tehnoloogia kaubaveo ja logistika lahenduste esirinnale. Oma algelisest algusest on tehnoloogia arenenud keerukaks mehhanismiks, mis on revolutsioneerimas kaupade

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.