Rohkema info nägemiseks:

MAITSEMÕIS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eesmärgiks on pakkuda inimestele õdusat olemist ja tervislikku toitu.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Juulamõisa Kohvik on pereettevõte, mille eesmärgiks on pakkuda kohalikust toorainest valmistatud tervislikke ja maitsvaid toite ning luua kogukonda siduvaid elamusi Juula külas. Meie kohvik on kodune ja hubane paik, kus väärtustatakse kohalikku kultuuri, ajalugu ning keskkonnasõbralikku eluviisi.

Oleme neljalapseline pere Vooremaalt, Juula küla südames. Pereisa Kalvo ja pereema Eneli, koos oma laste Karmeli, Klaudia, Arturi ja pesamuna Kerteniga, on pühendunud kohalikule elule ning loodusest inspireeritud toodetele. Meie kodu ja ettevõte ei piirdu vaid aiaväravatega, vaid hõlmab tervet küla ja kogukonda. Meie jaoks on oluline, et kodu ümbritseks puhas loodus, au sees oleks Eesti ajalugu ja kultuur ning inimesed hooliksid üksteisest. Sellest soovist sündiski 2015. aastal Juulamõisa Kohvik, mis algselt oli unistus, kuid on tänaseks saanud reaalsuseks, pakkudes tervislikku toitu ja ühiseid elamusi nii kohalikele kui ka kaugemalt tulijatele.

Juulamõisa Kohvik ei ole pelgalt toidukoht – see on paik, kus väärtustatakse kohalikke koostisosi ja tervislikku elustiili. Kohviku menüüs on rohkelt roogasid, mis on inspireeritud meie kodukandi loodusest ja traditsioonidest. Pakume nii grupimenüüsid pereüritusteks kui ka erimenüüsid erilisteks sündmusteks. Meie töötubades saavad külastajad proovida kilutrühvlite, magusate trühvlite, ürdisoolade ja maitsekate sinepite valmistamist – kõik see põhineb kohalikul toorainel ja käsitööl.

Lisaks kohvikule ja töötubadele tegeleme ka kohaliku turismi edendamisega. Meie koostööpakkumised Elistvere loomapargiga ning mitmed kohalikud ekskursioonid aitavad inimestel paremini mõista Vooremaa piirkonna rikkalikku ajalugu ja kaunist loodust. Samuti korraldame külaüritusi, sünnipäevasid ja pulmapidusid, pakkudes külalistele erilisi ja meeldejäävaid kogemusi.

2017. aastal kajastas meie tegevust ka Tartu Postimees, märkides ära, kuidas Juulamõisa Kohvik tõstab esile maaelu väärtusi. Samuti oleme saanud 2023. aastal Tartu ja Tartumaa ettevõtlusmaastikul tunnustuse "Tartumaa Uuendaja" tiitli näol, mis kinnitab meie pühendumust ja uuendusmeelsust.

Meie teekond pereettevõtluses on olnud käänuline ja täis väljakutseid, kuid oleme alati valmis edasi liikuma, toetudes oma kogukonnale ja väärtustele. Ootame rõõmuga kõiki külastajaid, kes soovivad osa saada Juula küla erilisest vaimust ja maitsetest.

kodulehele

MAITSEMÕIS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Heli R.

Suur tänu! Väga maitsvad ja maitsekalt kaunistatud toidud. Hästi õdus ja kenas kohas kohvik. Meie lemmik! Tore ja lahke pererahvas.

- Airi E.

Tänud hea toidu ja teeninduse eest.

- Kadi P.

Väga maitsvad toidud ja meeldiv teenindus!

Juulamõisa – Täiuslik koht tähtsate sündmuste tähistamiseks

Juulamõisa on ideaalne paik, kus tähistada elu olulisi verstaposte, olgu selleks sünnipäev, kooli lõpetamine, väike pulmapidu või mõni muu pidulik sündmus. Juulamõisa maaliline ja rahulik ümbrus pakub täiuslikku tausta igale tähtpäevale, lisades sellele erilist soojust ja intiimsust. Suvine pulmapidu Juulamõisas Kujuta ette unistuste pulmapidu, mida ümbritsevad lopsakad Vooremaa maastikud ja Juula küla looduskaunid vaated. Suvine pulmapidu Juulamõisas on kui muinasjutt, kus looduse ilu ja kohapealne külalislahkus loovad meeldejääva atmosfääri. Pulmapidu saab korraldada nii väiksemas ringis

Dropdown

kõik artiklid

Avasta Vooremaa – maaliline paik Eesti südames

Vooremaa on üks Eesti kauneimaid ja erilisemaid maastikualasid, mille unikaalsed pinnavormid ja elurikkus meelitavad siia külastajaid lähedalt ja kaugelt. Asude
ssb.ee
Vooremaa on üks Eesti kauneimaid ja erilisemaid maastikualasid, mille unikaalsed pinnavormid ja elurikkus meelitavad siia külastajaid lähedalt ja kaugelt. Asudes Põhja-Tartumaal, loode-kagu-sihiliste voorte vahel, on see piirkond legendide ja looduse kohtumispaik, kus ajalooliste sündmuste jäljed ja mandrijää kujundatud maastikud loovad suurepärase rännukeskkonna. Kalevipoja künnivagudest mandrijää mõjudeni Vooremaa maastik on rikkalik ja mitmetahuline. Legendi kohaselt on voored tekkinud Kalevipoja künnivagudest, mis on jätnud oma jälje siia maastikku. Teadlased selgitavad, et need vormid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.