Rohkema info nägemiseks:

BRIMUTA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud korterite remondile, pakkudes täielikku ehitus- ja renoveerimisteenuste valikut.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast BRIMUTA OÜ maailma, kus iga pintslitõmme, iga haamrilöök ja iga saekäik on samm täiuslikkuse poole. Me ei ole lihtsalt ettevõte; oleme käsitöölised ja unistuste kudujad ehituse ja renoveerimise valdkonnas. Meie missioon on lihtne, kuid sügav- me spetsialiseerume korterite remondile, pakkudes täielikku ehitus- ja renoveerimisteenuste valikut.

Alates hetkest, kui kujutate ette ruumi, mida saate nimetada omaks, kuni viimase lihvini, mis muudab maja koduks, oleme seal. Meie oskusteave hõlmab kõiki korteriremondi aspekte, sealhulgas keerukat käsitööd, vastupidavat põrandatööd, peent maalritööd ja elegantsete lagede, turvaliste akende ja kutsuvate uste paigaldust. Iga meie pakutav teenus on tunnistus meie pühendumusest suurepärasusele ja meie kirest ruumide muutmise vastu.

Meie praktiline lähenemine ja detailidele tähelepanu pööramine tagavad, et iga meie ettevõetud projekt viiakse läbi täpsuse ja hoolikusega. Mõistame, et teie kodu on enamat kui lihtsalt ruum - see on lõuend, kus teie elu kõige kallimad hetked hargnevad. Seetõttu valame oma südame ja hinge igasse ülesandesse, tagades, et lõpptulemus ei oleks lihtsalt rahuldav, vaid erakordne.

BRIMUTA OÜ-s usume unistuste jõudu ja uute alguste maagiasse. Meie slogan, 'Ruumide loomine, unistuste ehitamine!' võtab kokku meie pühendumuse luua ruume, mis inspireerivad, lohutavad ja peavad ajaproovile vastu. Kutsume teid liituma selle loomise teekonnaga ja kogema rõõmu, nähes oma unistuste teostumist.

Neile, kes otsivad kvaliteeti, usaldusväärsust ja ilu oma eluruumides, pole vaja kaugemale vaadata. Las me oleme teie elupaiga käsitöölised, teie mugavuse arhitektid ja koha loojad, mida uhkusega nimetate koduks. Võtke meiega ühendust ja koos ehitame unistusi.

Kontakt 

+372 5885 5536

BRIMUTA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari

Äärmiselt rahulik ja professionaalne teenus, muutsid mu kodu imeliseks paigaks!

- Jaan

Suurepärane töö, täpne ja sõbralik meeskond. Soovitan kõigile!

- Liis

Täpsus ja tähelepanelikkus igas etapis. Usaldan neid 100%!

Mille järgi valida õiget põrandakatet enda koju?

Õige põrandakatte valimine oma koju on kriitiline otsus, mis mõjutab nii eluruumi esteetikat kui ka funktsionaalsust. Arvestades saadaolevate valikute rohkust, on oluline kaaluda mitmeid tegureid, et tagada teie põrandakatte valik vastab teie vajadustele, eelistustele ja eelarvele. Elustiili ja põrandavajaduste mõistmine Põrandakatte valimisel arvestage oma majapidamise aktiivsuse tasemega. Lemmikloomade, laste või suure jalakäijate liiklusega kodud vajavad vastupidavaid materjale, mis peavad vastu kulumisele. Lisaks mõelge aja ja vaeva peale, mida olete valmis hooldusse investeerima. Mõned

Dropdown

kõik artiklid

Millised on olulised sammud õmblusteta sisevärvimise alustamiseks?

Õmblusteta sisevärvimine on kunst, mis muudab ruume siledate, veatute viimistlustega, mis peavad ajaproovile vastu. See ei ole lihtsalt värvi pealekandmine; see
ssb.ee
Õmblusteta sisevärvimine on kunst, mis muudab ruume siledate, veatute viimistlustega, mis peavad ajaproovile vastu. See ei ole lihtsalt värvi pealekandmine; see on põhjalik ettevalmistus, õiged materjalid ja meisterlik rakendamine. Sisevärvimise aluste mõistmine Õige värvi valimine hõlmab ruumi funktsiooni, valgustuse ja soovitud esteetika kaalumist. Matist kuni kõrgläikega, igal viimistlusel on oma eelised ja ideaalsed kasutusalad. Kvaliteetsed pintslid, rullid, maalriteip ja kaitsekatted on õmblusteta värvimistöö põhielemendid. Õigetesse tööriistadesse investeerimine võib teha suure

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.