Rohkema info nägemiseks:

MARK KAUBANDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme puit- ja tisleritoodetega tegelev ettevõte, mis pakub oma klientidele kvaliteetseid ja unikaalseid puitlahendusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Oleme pühendunud puit- ja mööblitoodete tootmisele ning ehitusmaterjalide vahendamisele. Meie missiooniks on pakkuda klientidele kvaliteetseid ja vastupidavaid tooteid, mis muudavad nende kodu või ärikeskkonna kaunimaks ja funktsionaalsemaks.

Üks meie peamisi tugevusi on puittoodete valmistamine. Kas vajate uusi puitaknaid, aedu ja väravaid, treppe või puitpõrandaid? Oleme siin, et teie unistused ellu viia. Meie puittooted on vastupidavad, ilusad ja vastavad kõrgeimatele standarditele.

Meie tisleritooted hõlmavad laia valikut, sealhulgas uksehingi, vineeri, käsitöömööblit ja seinapaneele. Oleme spetsialiseerunud kohandatud tisleritoodete valmistamisele, mis vastavad teie ainulaadsetele vajadustele ja maitsele.

Pakume ka laia valikut ehitusmaterjale, sealhulgas laudist, terrassilaudu, fassaadilaudu ja puitkiudplaate. Kõik meie ehitusmaterjalid on kvaliteetsed ja aitavad teil oma ehitusprojektid sujuvalt lõpule viia.

Lisaks puit- ja ehitusmaterjalidele pakume ka mööblipaigaldusteenust ning erinevaid sisustuslahendusi. Olgu selleks köögimööbli paigaldus, vannitoamööbli veeühenduste loomine või pehme sisustuse lisamine, oleme teie usaldusväärne partner.

Kvaliteet, täpsus ja klientide rahulolu on meie äritegevuse alustalad. Kui otsite usaldusväärset partnerit puit- ja mööblitoodete valdkonnas või vajate kvaliteetseid ehitusmaterjale, siis võtke meiega ühendust ja leiame teie projektile parima lahenduse. 

+372 59049600

MARK KAUBANDUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liina V.

Garderoob on ideaalne, just nagu soovisin. Aitäh!

- Jaak M.

Kvaliteetne mööbel ja professionaalne teenus. Soovitan!

- Martin H.

Puitaknad muutsid mu kodu ilmet oluliselt. Tänud!

Tisleritöö tipptase: kuidas valmistada detailirohket ja täiuslikku mööblit?

Tisleritöö on kunst, mis nõuab täpsust, oskusi ja pühendumust. Kui soovite oma kodus unikaalset ja kvaliteetset mööblit, on tisleritöö kindlasti parim valik. Meie ettevõte Mark Kaubandus OÜ pakub tisleritööna valminud eritellimusmööblit, millele on omistatud tipptase ja täiuslikkus. Meie meistrid on kogenud ja professionaalsed, kes valivad hoolikalt kõige kvaliteetsema puidu ja töötavad välja disainilahendused, mis vastavad täpselt Teie soovidele ja vajadustele. Tisleritööna valminud mööbel on detailirohke, täiusliku viimistlusega ning pakub kõrgetasemelist esteetilist naudingut. Meie

Dropdown

kõik artiklid

Kas soovid oma koju kordumatut mööblit? Telli tisleritööna valminud eritellimusmööbel!

Tisleritööna valminud eritellimusmööbel on midagi enamat kui pelgalt mööbel. See on kunstiteos, mis rõhutab sinu isikupära ja unikaalsust. Mark Kaubandus OÜ
ssb.ee
Tisleritööna valminud eritellimusmööbel on midagi enamat kui pelgalt mööbel. See on kunstiteos, mis rõhutab sinu isikupära ja unikaalsust. Mark Kaubandus OÜ on pühendunud sellele, et iga kliendi soovidest valmiks just tema unistuste mööbel. Eritellimusmööbel annab võimaluse luua midagi täiesti kordumatut ja ainulaadset. Täpselt sellist, mis sobib ideaalselt sinu ruumi ja interjööri. Meie kogenud tislerid valmistavad mööblit erinevatest puitmaterjalidest, kasutades parimat tehnoloogiat ja kvaliteetseid töövahendeid. Meie töö tulemusena saab iga klient kvaliteetse, vastupidava ja unikaalse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.