Rohkema info nägemiseks:

ETEL KOOLITUSKESKUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 397; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ETEL KOOLITUSKESKUS OÜ kohta arvamuslugu!"

ETEL KOOLITUSKESKUS OÜ hetkeolukord

Juba 397 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2017. aastal asutatud OÜ ETEL Koolituskeskuse eesmärgiks on tagada turvaturu kõigile osapooltele kvaliteetse koolitustegevuse läbiviimine ja valdkonna töötajatele suunatud õppekavade vajaduspõhine arendamine.

2022. aasta oli OÜ ETEL Koolituskeskuse viies tegevusaasta, mille vältel jätkati turvasüsteemide, turvateenistuse ning vetelpääste valdkonnas baaskoolituste, täiendõppe ning infoseminaride läbiviimist. Üldreegliks on saanud virtuaalõppe arendamine HarNo Moodle e-õpikeskkonna ning

ZOOM e-ülekannete baasil. Õppetegevust laiendati Tartu ning Jõhvi piirkonda.

OÜ ETEL koolituskeskuses viidi 2022. aastal läbi kokku 22 turvavaldkonna koolitust ja infoseminari: (cid:127) 16 - Turvatöötaja, tase 3 põhiõppe koolitust (cid:127) 5 - Turvatöötaja, tase 3 IT kompetentside täiendkoolitust (cid:127) 1 - Turvatöötaja, tase 3 Juhtimise ja juhendamise täiendkoolitust (cid:127) 2 - Turvajuht, tase 5 baaskursust (cid:127) 2 - Turvajuht, tase 5 taastõendajate e-seminari (cid:127) 4 - Turvasüsteemide vastutava spetsialisti, tase 5 ja projekteerija, tase 6 infoseminari (cid:127) 9 - Turvasüsteemide tehnik, tase 4 infoseminari-praktikumi (cid:127) 2 - Turvasüsteemide tehnik, tase 4 kustutussüsteemide infoseminari (cid:127) 3 – Standardeid ja juhendmaterjale tutvustavat infoseminari

Jätkus koostöö Kutsekoda SA ja MTÜga Eesti Standardimis- ja Akrediteerimiskeskus turvavaldkonna õppetööks vajalike materjalide arendamiseks koos valdkonna ekspertide ja ETEL koolituskeskuse õppejõudude kaasamisega.

Koolitustegevuses osalejate arv kasvas 2022. aastal võrreldes 2021. aastaga kolm korda. ETEL Koolituskeskuse majandustegevuse tulem oli positiivne.

2022.a. oli ETEL koolituskeskuses 1 osalise koormusega palgaline töötaja ja 29 koosseisuvälist õppejõudu.

ETEL KOOLITUSKESKUS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.