Rohkema info nägemiseks:

ADOVINCI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1986; jälgijaid - 7. Arvustusi - 5; Artikleid 1+ "Kirjuta ADOVINCI OÜ kohta arvamuslugu!"

ADOVINCI OÜ hetkeolukord

Juba 1986 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Adovinci OÜ põhitegevuseks on reklaami vahendamine välimeedias s.t pinnamüük reklaamkampaaniatele digitaalsetel väliekraanidel (LCD- ja

LED-ekraanidel) läbi Adovinci veebipõhise iseteeninduse keskkonna. 2019 aasta märtsis lanseeriti Adovinci platvormi täisversioon. Adovinci OÜ eesmärk on eelkõige vahendada ekraani eetriaega, kuid samal ajal neid mitte omada. Sellega seoses on Adovinci OÜ kaasanud tänaseks üle 12-ne erineva partneri Eestist, ehk ekraani operaatoreid, kes on enda ekraanvõrgustiku integreerinud Adovinci platvormiga. Koostöö tulemusena on antud võrgustikud muutunud hõlpsasti kättesaadavaks turundusspetsialistidele ning väikeettevõtjaile. Adovinci kasutajabaas kasvas 235 kasutajani. Põhilised kliendid olid eelmisel aastal väike ja keskmised ettevõtted, kelle tooteid/teenuseid tarbitakse isiklikel eesmärkidel.

ADOVINCI OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.