Rohkema info nägemiseks:

HOME LIGHTING 24 OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Spetsialiseerume valgustuslahenduste pakkumisele, hõlmates hoolikalt valitud valikut sise- ja välisvalgusteid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus valgus kohtub disainiga, ja elegants valgustab sinu elu. HOME LIGHTING 24 OÜ usub, et õige valgustus võib muuta iga ruumi stiili ja mugavuse pühakojaks. Meie missiooniks on pakkuda laia valikut välis- ja sisevalgusteid, rikastades ruume valguse ja disainiga.

Alates hetkest, kui alustate oma teekonda meiega, avastate kollektsiooni, mis kehastab innovatsiooni, kvaliteeti ja esteetilist veetlust. Meie valikus on kõike alates modernsete valgustite sirgetest joontest kuni klassikalise disaini ajatute võlude. Olgu teie sooviks luua soe, kutsuv õhkkond elutoas või ere, funktsionaalne ruum kontoris, meie valgustid on loodud vastama igale vajadusele ja eelistusele.

Meie esiletõstetud tooted, nagu TK2816 LIZA GOLD ja AKIN G54801 seeria, näitavad meie pakkumiste mitmekesisust ja mitmekülgsust. Tänu allahindlustele, mis muudavad elegantsi taskukohaseks, saate tuua luksuse puudutuse oma keskkonda ilma panka lõhkumata. Iga toode on meie kvaliteedipühendumuse tunnistus, detailsete kirjelduste ja spetsifikatsioonidega, mis aitavad teil teha täiusliku valiku oma ruumi jaoks.

Kui sirvite meie veebipoodi, avastate, et iga valgusti on rohkem kui lihtsalt valguse allikas; see on kunstiteos, mis täiendab teie dekoori ja peegeldab teie isiklikku stiili. Meie dekoratiivvalgustid on hoolikalt valitud, pakkudes teile valikuid, mis rõõmustavad teie kodu ja teie elu.

Liituge meie kogukonnaga ja olge kursis viimaste trendide ja eksklusiivsete pakkumistega, registreerudes meie uudiskirja saajaks. HOME LIGHTING 24 OÜ ei ole lihtsalt toote ostmine; investeerite kogemusse, mis valgustab teie ruumi ja tõstab teie igapäevaelu. Omaks võtke valguse transformeeriv jõud ja laske meil valgustada teie teekonda ilusama, funktsionaalsema ja inspireerituma koju.

Avastage täna täiuslik valgusti oma ruumi jaoks ja laske HOME LIGHTING 24-l aidata teil valgustada oma ruumi!

E-POOD

HOME LIGHTING 24 OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mihkel

Tagasihoidlikud hinnad, kuid kvaliteet on kõrgel tasemel.

- Toomas

Klienditeenindus oli sõbralik ja abivalmis. Leidsin täpselt, mida vajasin.

- Mari

Lihtne ja kiire tellimisprotsess. Kaup jõudis täpselt lubatud ajaks kohale.

5 nõuannet ideaalse välisvalgusti valimiseks

Välisvalgustus ei ole lihtsalt praktiline lisa teie kodule; see on transformeeriv element, mis võib tõsta teie välistingimuste ilu, turvalisust ja funktsionaalsust. Õige välisvalgusti valimine nõuab mitmete tegurite hoolikat kaalumist, et tagada selle vastavus teie vajadustele ja teie kodu välisilme täiendamine. Välisvalgustite aluste mõistmine Seinale kinnitatavatest valgustitest ja maastikuvalgustitest kuni postvalgustite ja tekivalgustiteni on saadaval mitmesuguseid välisvalgusteid, mis võivad rahuldada erinevaid eesmärke ja disainieelistusi. Iga tüüp pakub unikaalseid eeliseid ja sobib

Dropdown

kõik artiklid

Trendikad valgustuslahendused

Valgustus ei ole lihtsalt praktiline vajadus; see on sisekujunduse keskne element, mis võib dramaatiliselt muuta ruumi õhkkonda. Õige valgustus võib tõsta esile
ssb.ee
Valgustus ei ole lihtsalt praktiline vajadus; see on sisekujunduse keskne element, mis võib dramaatiliselt muuta ruumi õhkkonda. Õige valgustus võib tõsta esile värvikavasid, luua sügavust ja rõhutada arhitektuurilisi jooni või kunstiteoseid. See on hädavajalik meeleolu loomiseks, olgu siis eesmärgiks soe ja hubane atmosfäär või ere ja energiline ruum. Teaduslikud uuringud on näidanud, et valgustus võib oluliselt mõjutada meie meeleolu ja kognitiivseid funktsioone. Ere, jaheda tooniga valgus on ergutav ja võib parandada keskendumist ja produktiivsust, samas kui soe, hämaram valgus on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.