Rohkema info nägemiseks:

KANGAKOI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 569; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 5+ "Kirjuta KANGAKOI OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast KANGAKOI OÜ maailma, kus iga niit jutustab loo mugavusest, elegantsist ja individuaalsusest. Meie teekond algas lihtsa missiooniga: luua tooteid, mis pole lihtsalt esemed, mida kasutate, vaid teie isiksuse ja stiili pikendused. Oleme uhked, et pakume erakordset valikut voodipesusid, pleede ja bambusest rätikuid, mis vastavad teie luksuse ja jätkusuutlikkuse soovidele.

KANGAKOI OÜ-s usume, et elu peenemad naudingud on need, mis on teile spetsiaalselt valmistatud. Seetõttu pakume spetsialiseeritud graveerimisteenuseid, et jäädvustada teie mälestused meie toodetele, tikanditeenuseid, et õmmelda teie identiteet meie kangastesse, ja laserlõikusteenuseid, et luua keerukaid kujundusi, mis räägivad köitvalt teie maitsest. Meie pühendumus isikupärastamisele on võrdne ainult meie kvaliteedile pühendumisega.

Neile, kes on innukad sukelduma kangaste ja disaini maailma, pakuvad meie õmbluskursused algajatele ja edasijõudnutele praktilist kogemust õmblemise kunsti valdamiseks. See pole lihtsalt oskuse õppimine; see on loomiskire sütitamine, mis kestab terve elu.

Iga toode meie kollektsioonis, alates kõige pehmematest pleedidest kuni kõige imavamate bambusest rätikuteni, on meie meisterlikkuse ja detailidele pööratud tähelepanu tunnistus. Kutsume teid uurima meie valikut, leidma oma lemmikud ja laskma meil lisada isiklik puudutus, mis teeb need ainulaadselt teie omaks. Olgu teil vaja täiuslikku kingitust või maiuspala iseendale, KANGAKOI OÜ on teie sihtkoht esemetele, mis resoneerivad teie hingega.

Liituge meiega isikupärastatud mugavuse kunsti tähistamisel. Ostke meie kollektsiooni, nautige meie teenuseid ja omaks võtke KANGAKOI OÜ kogemus. Teie kodu on teie isiksuse pikendus – teeme selle koos kauniks.

Kontakt

KANGAKOI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura K.

Kõige luksuslikumad pleedid, mida olen näinud!

- Paula S.

Ma ei suuda oodata, millal saan oma tikitud padjad kätte!

- Kaupo P.

uurepärane kvaliteet ja personaalne disain!

Kuidas muudavad isikupärastatud tikandiga rõivad kingituse eriliseks?

Isikupärastatud kingitustel on ainulaadne võlu, pakkudes erilist puudutust, mis resoneerib saaja isiksuse või huvidega. Olgu see sünnipäev, pulm või ettevõtte üritus, kohandatud kingitus võib muuta sündmuse veelgi meeldejäävamaks. KANGAKOI OÜ on spetsialiseerunud isikupärastatud tekstiilkingituste loomisele, mis on mitte ainult unikaalsed, vaid peegeldavad ka erakordset kvaliteeti ja meisterlikkust. Kohandatud tikandiga rõivad Kujutage ette rõõmu teie lähedase näol, kui nad avavad jaki või kapuutsiga dressipluusi, millele on tikitud nende initsiaalid või eriline sõnum. KANGAKOI OÜ pakub

Dropdown

kõik artiklid

Millised materjalid ja tööriistad on olulised eduka tikandiprojekti jaoks?

Tikand, keeruka kunsti kangale nõela ja niidiga kaunistamiseks, on rikkaliku ajalooga, mis hõlmab kultuure ja aastatuhandeid. Alates keskaegse Euroopa kuninglik
ssb.ee
Tikand, keeruka kunsti kangale nõela ja niidiga kaunistamiseks, on rikkaliku ajalooga, mis hõlmab kultuure ja aastatuhandeid. Alates keskaegse Euroopa kuninglikest vaipadest kuni iidse Hiina õrnade siiditöödeni on tikand olnud keerukuse ja staatuse sümbol. Tehnoloogiliste edusammudega on tikand muutunud puhtalt käsitsi valmistatud ettevõtmisest digiteeritud kunstivormiks, mis võimaldab disainides suuremat täpsust ja mitmekesisust. Tikanditehnikad Käsitikand on traditsiooniline meetod, kus iga pistet asetab oskusliku käega käsitööline, võimaldades suurt kohandamise ja isikliku väljenduse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.