Rohkema info nägemiseks:

TRUCKLIFE SERVICE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1279; jälgijaid - 6. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TRUCKLIFE SERVICE OÜ kohta arvamuslugu!"

TRUCKLIFE SERVICE OÜ hetkeolukord

Juba 1279 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Möödunud aruandeaasta esimeses pooles osutati teenus Tallinnas, Punane 40 terriotooriumil rasketehnika ja sõiduautode remondieenuse pakkumisega. Aasta teises pooles ettevõtte kolis teisele uuele territooriumile Tallinna lähistele.

Koostööd tehti Multivara OÜ ja Isekallur OÜ-ga nende masinapargi remonditööde ülevõtmiseks, et koostööpartner saaks keskenduda oma põhitegevusele. Aasta jooksul lisandus juurde ka teisi koostööpartnereid.

Renditud ruumide kohandamine remonditeenuse pakkumiseks sobilikuks keskkonnaks, tööriistade soetus ning muud firma käivitamisega seotud kulud nõudsid ressurssi ning mõjutasid oluliselt kahjumi tekkimist ja negatiivset omakapitali.

Aruande esitamise seisuga on omakapitali tõstmiseks kaasatud investoreid ja laiendatud osanike ringi, et erinevate osapoolte kompetentsi rakendada ettevõtte arenguks. Valminud on koduleht www.truckscape.ee, kust saab ülevaate aruande esitamise hetkeseisuga pakutavatest teenustest ja hindadest.

Ettevõtte juhtkond võtab kasutusele 2023 majandusaastal kasutusele meetmed netovara väärtuse tõstmiseks.

TRUCKLIFE SERVICE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.