Rohkema info nägemiseks:

USALDUSFOND UNITED ANGELS FUND I UÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 375; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta USALDUSFOND UNITED ANGELS kohta arvamuslugu!"

USALDUSFOND UNITED ANGELS FUND I UÜ hetkeolukord

Juba 375 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Usaldusfond United Angels Fund I (Fond) on riskikapitalifond, mille eesmärk on investeerida varajases tegutsemisstaadiumis Eestiga seotud tehnoloogiaettevõtetesse. Fond asutati 15. novembril 2017. aastal.

Seega oli 2022. aasta Fondile viies täistegevusaasta.

2022. aasta jaanuaris lõppes Fondi investeerimisperiood, mistõttu tegi Fond lõppenud aastal vaid jätkuinvesteeringuid. 12 jätkuinvesteeringut tehti järgnevatesse portfelli ettevõtetesse: Lightcode Photonics,

VOK, Xolo, Parcelsea, Kingdom, Salv, KOOS, Sentinel, Mentornaut, Gridio ja Grünfin. Aasta lõpu seisuga oli Fond investeerinud 28 firmasse ning Fondi netovara väärtus (NAV) oli 25 850 436 eurot. Investeeringud on kajastatud soetusmaksumuses või viimase investeerimisringi väärtusega, kuna need on usaldusväärseimad indikatsioonid positisioonide õiglastest väärtustest. 2022. aasta jooksul kaasasid mitmed portfellifirmad jätkuinvesteeringuid (peamiselt läbi konverteeritavate laenude) ning kaheksa ettevõtte lisarahastus (Guestjoy, FoodDocs, Starship, Kingdom, Salv, BobW, NFTPort, KOOS) tõi kaasa ka Fondi positsioonide üleshindluse.

2022.aasta esimeses pooles tekkinud majandussurutis otseselt Fondi tulemusi ei mõjutanud. Küll aga suurendasid fondijuhid oma fookust tagamaks, et portfelliettevõtetel oleks tagatud piisav likviidsus järgnevaks 12 kuuks.

Eesti asutajad on tihti hea kogemuse ning tugeva kogukonna toetusega ettevõtjad, kelle firmad on huvitavad paljudele investoritele. Fondi jaoks on oluline, et püsiks Eesti maine avatud ja kaasaegse tehnoloogiariigina ning meie riigi esindajad aitaksid hea maine arendamisele kaasa. Seesugune lähenemine aitab tuua

Eestisse uusi ettevõtjaid, spetsialiste ning investoreid.

USALDUSFOND UNITED ANGELS FUND I UÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.