Rohkema info nägemiseks:

LUX CHARTER OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1341; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LUX CHARTER OÜ kohta arvamuslugu!"

LUX CHARTER OÜ hetkeolukord

Juba 1341 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 10 korda.

Tegevusaruanne 2022

Lux Charter OÜ, olles Lux Express Eesti AS tütarettevõte, on oma tegevuses keskendunud tellimusvedudele. Lux Charter OÜ põhieesmärgiks on pakkuda kvaliteetset teenust ühtse bussipargiga, mida roolivad kogenud, kõrge teenindustasemega bussijuhid.

Tellimusvedude turg Eestis on tugevas konkurentsis, kus suurettevõtete kõrval tegutseb hulgaliselt 1-3 bussiga opereerivaid väikeettevõtjaid.

Tellimusvedude turul pikaajaliselt tegutsevatel ettevõtetel on kujunenud püsiva iseloomuga partnersuhted enda klientidega ning uuel tulijal on seetõttu ka turule sisenemine raskendatud.

2022 esimene poolaasta oli Covid 19 pandeemiast mõjutatud, kus veel osaliselt oli liikumine piiratud. Samuti mõjutas meid Ukrainas lahvatanud sõda. Märtsist mai lõpuni oli meie bussipark oluliselt seotud pagulaste veoga.

Kohalikul turul algasid tellimusveod peamiselt õpilaste sõitudega aprillist, mai keskpaigast saime ka suuremaid turismigruppe teenindada.

Osaliselt taastus ka Skandinaavia turg, kus suutsime kiiresti tekkinud nõudlusele reageerida ning oma teenus sealsel turul edukalt müüa.

Edukas müük madalhooajal oktoobrist alates andis kokkuvõttes Lux Charter OÜ tegevusajaloo parima majandustulemuse.

Käesolevaks aastaks oleme olukorras, kus loodud operatsiooniprogrammist saadav analüütika aitab meil oluliselt paremini oma tegevust analüüsida, bussidele seatud fleet management seadmed võivaldavad detailideni analüüsida bussijuhtide sõiduomadusi, busside kasutust ning kütusekulu, samuti saame operatiivsemalt kasutada ära logistilisi eeliseid. Turuprognooside kohaselt kujuneb 2023. aastast turismi taastumise aasta. Koroonapandeemia järgselt on esmakordselt hakanud taas kasvama Aasia ja Skandinaavia turismigruppide huvi Baltikumi regiooni vastu, mis loob hea pinnase ärimahtude suurendamiseks.

Kohalikul turul on Lux Charter OÜ kõrge teenindustase ning hea maine levinud, seetõttu on ka kohaliku turu müüginumbrid võrreldes pandeemia eelse ajaga kasvanud. 2022 aastal võidetud riigihanked on taganud vajamineva minimaalse töömahu talvisel madalhooajal stabiilseks tegutsemiseks. See on võimaldanud kompetentsete bussijuhtidega aastaringselt töösuhet hoida ning loonud head eeltingimused suvisel kõrghooajal kasvavate tellimustega toime tulemiseks.

LUX CHARTER OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.