Rohkema info nägemiseks:

KAVE NÕUSTAMINE JA KONSULTATSIOON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 98; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KAVE NÕUSTAMINE JA kohta arvamuslugu!"

KAVE NÕUSTAMINE JA KONSULTATSIOON OÜ hetkeolukord

Juba 98 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

KaVe Nõustamine ja Konsultatsioon OÜ aadressiga Künka tee 10, Taaravainu klüla, Rakvere vald,

Lääne-virumaa registreeritud 20.11.2017 Tartu Maakohtu registriosakonnas.

KaVe Nõustamine ja Konsultatsioon OÜ alustas oma põhitegevusega 20.11.2017

KaVe Nõustamine ja Konsultatsioon OÜ pakub nii füüsilised kui ka juriidilistele isikutele üldehitusteenust, nõustamisteenust, koolitust ning konsultatsioone nii ehitus- kui sotsiaalvaldkonnas. 2020 lisandus täiendavalt kriisipere teenuse pakkumine.

KaVe Nõustamine ja Konsultatsioon OÜ on saavutanud tuntust hea teenuse kvaliteedi ja hinnaga.

KaVe Nõustamine ja Konsultatsioon poolne teenuse osutamist pidurdas COVID19 lai levik ja see ei taastunud ka 2022 aastal. OÜ liikmed analüüsivad olukorda ning otsustavad OÜ edasise tegevuse 2023 aastal.

KaVe Nõustamine ja Konsultatsioon OÜ põhieesmärgiks hetkel järgmisel majandusaastal on uuesti siseneda tööturule üldehituse teenuse, sotsiaalvaldkonna konsultatsiooniteenuse, kriisipereteenuse, nõustamis - ning koolitusteenuste kaudu ettevõtte turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine olemasolevatel turgudel.

KaVe Nõustamine ja Konsultatsioon OÜ kogu edasine tähelepanu on suunatud tulu suurendamisele minimaalsete kulutustega kasumi saavutamiseks.

KAVE NÕUSTAMINE JA KONSULTATSIOON OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.