Rohkema info nägemiseks:

KAWE KODU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 267; jälgijaid - 29. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KAWE KODU OÜ kohta arvamuslugu!"

KAWE KODU OÜ hetkeolukord

Juba 267 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 29 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Kawe Kodu (edaspidi ka „Ettevõte“) on ASi Kawe kontserni kuuluv tütarettevõte, mille põhitegevuseks on kinnisvaraprojektide elluviimine ja tehingute teostamine kinnisvaraga.

Ettevõtte loodi 22. november 2017. aastal. Novembris 2017 osteti kinnistu Tallinnas, Kiikri tn 4. Kinnistu on kasutusrendi korras välja üüritud seni, kuni korterite ehitusega alustatakse.

2023. aastal oli ettevõttel vaikne aasta ning pigem jälgiti aktiivsust kinnisvaraturul ning üldist majanduslikku olukorda.

Ettevõtte põhitegevuse arveldused on eurodes ning sellest tulenevalt on valuutakursi risk minimaalne. Euroopa Keskpank on aga intressimäärasid tõstnud, mistõttu on suurenenud ettevõtte laenukohustuste intressikulu. Hetkel siiski juhatus sellel järsul Euribori ja hindade tõusul suurt ohtu ettevõtte tegevuse jätkuvusele ei näe.

OÜ Kawe Kodu põhitegevus ei ole tsükliline ega hooajalisusest mõjutatud. Ettevõte on püstitanud keskkonnasäästlike tegevuste eesmärgid ning jälgib jooksvalt nende täitmist.

2024. aastal jätkab Ettevõtja korterite arendamisega, aga ehituse ja müügiga ollakse pigem hetkel äraootaval positsioonil.

Peamised finantssuhtarvud 2023 2022

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja (kordades) 0,97 53 914

Puhas käibekapital (EUR)* -139 806 5 391 270

Võlakordaja (kordades) 1,03 0,97

Investeeritud kapitali tulusus ehk ROCE (%) 9,70 -0,17 * Finantssuhtarv on negatiivne, kuid Ettevõtte äritegevuse rahavood on piisavad, et katta kontserni toel võetud kohustusi.

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja = käibevara / lühiajalised kohustised

Puhas käibekapital = käibevara – lühiajalised kohustised

Võlakordaja = kohustised / (kohustised + omakapital)

Investeeritud kapitali tulusus = ärikasum / (pikaajalised kohustised + omakapital) x 100

OÜ Kawe Kodu juhatusse kuulus seisuga 31. detsember 2023 Jaanus Kosemaa. Koosseisulised töötajad Ettevõttel puuduvad.

Jaanus Kosemaa

KAWE KODU OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.