Rohkema info nägemiseks:

MONIKA KOPPEL KONSULTATSIOONID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 284; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MONIKA KOPPEL KONSULTATSIOONID kohta arvamuslugu!"

MONIKA KOPPEL KONSULTATSIOONID OÜ hetkeolukord

Juba 284 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Monika Koppel Konsultatsioonid OÜ (edaspidi ka „Ettevõte“) registreeriti 27.11.2017.a., aruandeaasta oli ettevõtte jaoks viies tegutsemisaasta.

Tegevusvaldkonnad

Ettevõtte põhikirjalisteks tegevusalaks on koolitustegevus kestvusega kuni kuus (6) kuud, grupi-ja individuaalnõustamine, sotsiaalteenuste osutamine, psüühiliste erivajadustega inimeste riiklike teenuste osutamine, konsultatsioonitegevus, ürituste korraldamine, Eesti majanduse tegevusalade klassifikaatori järgi on põhitegevusala kood 85599. 67,4% müügitulust majandusaastal saadi koolitus- ja konsultatsioonitegevusest.

Teiseks tegevusalaks on alates 2020.a. olnud elektrienergia tootmine päikesepaneelidega ja edasimüük Eesti Energia AS-le

Müügitulu ja kasum

Ettevõtte müügitulu oli aruande perioodil 72 564 Euri, tegevusest saadi kasumit 51 601 Euri. Monika Koppel Konsulatsioonid OÜ müük oli 100%

Eestisse.

Personal ja palgad

Aruande perioodil oli ettevõttes tööl 1 töötaja, kellele tasuti majandusaastal töötasu 14 367 Euri, millele lisandusid maksud summas 4 856 Euri, juhatuse liikmele tasu ei makstud.

Investeeringud 2020 majandusaastal investeeriti 30 000 Euri päikeseelektrijaama, mille toodangut on plaanis edasi müüa. 2022 investeeriti veel päikeseelektrijaama 25 200 Euri.

2023. aasta plaanidest

Peamiseks eesmärgiks 2023.aastal on tegeleda edasi koolituse ja konsultatsioonitegevusega.

Teiseks eesmärgiks on päikeseelektrijaama arendamine.

MONIKA KOPPEL KONSULTATSIOONID OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.