Rohkema info nägemiseks:

EADAION OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3982; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 5+ "Kirjuta EADAION OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

EADAION OÜs usume, et tõeline ilu tuleneb teaduse ja looduse harmooniast. Meie teekond algas visiooniga luua nahahooldustoodete sari, mis ei tegeleks ainult pealispinnaga, vaid toidaks nahka rakutasandil. Oleme uhked, et saame tutvustada meie uuenduslikke ja tipptasemel nahahooldustooteid, mis on hoolikalt valmistatud nõudlikele ilusalongidele ja nahahooldushuvilistele.

Meie eksklusiivsed kollektsioonid, sealhulgas Uus Kollageen, Apple Lift, Matrix Care ja Deep Restore, on ulatusliku uurimistöö ja sügava nahabioloogia mõistmise tulemus. Iga sari on loodud sihtima konkreetseid nahaprobleeme, tagades, et iga toode pakub maksimaalset efektiivsust ja nähtavaid tulemusi.

Probleemse naha vastu võitlejatele pakub meie B3 sari võimsat lahendust, samas kui meie Solar Zone liin pakub ülimat kaitset päikese karmuse eest. Tundliku nahaga inimesed leiavad lohutust meie Light E+C sarjast ja ülimaks salongikogemuseks on meie Peeling tooted võrreldamatud kvaliteedis ja toimivuses.

Meie pühendumust tipptasemele näitab veelgi meie Hemp Essential sari, mis kasutab külmpressitud kanepiseemneõli jõudu, mis on rikas oluliste polüküllastumata rasvhapete poolest. See iidne ravim on nüüd ümber määratletud, et vastata kaasaegsetele nahahooldusvajadustele, pakkudes võrreldamatut toitmist ja noorendamist.

Hyalu-Ron Hyaluron ja Phytosterol 40+ abil sukeldume vananemisvastasesse valdkonda, pakkudes keerukaid lahendusi, et säilitada nooruslikku elujõudu ja naha vastupidavust. Need kõrge jõudlusega koostisosad on meie lubaduse süda, et pakkuda nahahooldust, mis mitte ainult ei kaunista, vaid säilitab ka teie naha tervise ja elujõu.

Kutsume teid liituma meie muutuste teekonnaga. Saage kliendiks ja osalege erakordsetes pakkumistes, mis tõstavad teie nahahooldusrutiini uuele tasemele. Omaks võtke enesekindlus, mis kaasneb särava, tervisliku nahaga. Sest EADAION OÜs usume, et kõik ilusad asjad on head ja need, kes on head, muutuvad varsti ilusaks.

Külastage meid meie asukohas F. R. Kreutzwaldi tänaval, Kehra linnas, Anija vallas, Harju maakonnas, 74306, või võtke meiega ühendust tööaegadel esmaspäevast reedeni, 9:00 kuni 17:00. Alustagem koostööd, mis tähistab ilu olemust ja nahahoolduse innovatsiooni.

uuri lisaks

EADAION OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura P

Kosmeetikavahendid, mis tõesti teevad vahet!

- Anna H

See on minu lemmikkoht päikesekaitsekreemide ja seepide ostmiseks.

- Julia S

Suurepärased tooted, suurepärane teenindus!

EADAION OÜ tegevusaruanne 2023

EADAINON OÜ tegeles 2023.a aktiivset majandustegevust ei toimunud. Eadainon OÜ põhitegevuseks oli masaaziteenuse osutamine. Müügitulu saadi 231euri. Kuludeks oli eelmiste perioodide rammatupidamisteenus ja ettevõtluseks ostetud kaubad. Majandusaasta lõpetati 9,26 eurose puhaskasumiga. 2024.a otsitakse uusi väljundeid, millega hoida ettevõte tegevuses. Jätkatakse masaaziteenuse pakkumisega.

Dropdown

kõik artiklid

5 revolutsioonilist koostisosa meie uues kollageeniseerias

Kollageen on naha tugistruktuur, pakkudes struktuuri, elastsust ja tugevust. Vananedes meie keha loomulik kollageeni tootmine väheneb, mis viib vananemise taval
ssb.ee
Kollageen on naha tugistruktuur, pakkudes struktuuri, elastsust ja tugevust. Vananedes meie keha loomulik kollageeni tootmine väheneb, mis viib vananemise tavaliste tunnusteni nagu kortsud, vajumine ja prinkuse kaotus. Kollageeni lisamine nahahooldusrutiinidesse on hädavajalik noorusliku, vastupidava naha säilitamiseks. Hoolimata selle eelistest on traditsioonilised kollageenimolekulid liiga suured, et tõhusalt nahka läbida, mis on väljakutseks paiksetele nahahooldusvalemitele. EADAION OÜ uus kollageeniseeria käsitleb seda probleemi uuenduslike koostisosadega, mis suurendavad imendumist ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.