Rohkema info nägemiseks:

INFRALINK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3317; jälgijaid - 3. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta INFRALINK OÜ kohta arvamuslugu!"

INFRALINK OÜ hetkeolukord

Juba 3317 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Infralink on uue põlvkonna Eesti ettevõte, mis on loodud lahendama vee- ja kanalisatsioonitorustike materjalide projektimüügiga seonduvaid probleeme läbi tänapäevaste digitaalsete võimaluste. Oleme loonud digitaalse keskkonna, kus lisaks tavapärasele e-poe funktsionaalsusele on lähtutud ka projekti juhtimise vajadustest. Kriitiliste olukordade lahendamiseks on ligipääs meie iseteeninduslaole tagatud 24/7.

Baseerume kvaliteetsete tootjate nagu Pipelife, AVK, Agru toodangule.

2022. aasta müügitulu oli 14,5 miljonit eurot ja kasum 1,14 miljonit eurot, millega võib rahule jääda. (2021. aastal oli müügitulu 14,18 miljonit eurot ja kasum 1,49 miljonit eurot).

Aruandeperioodi keskmine töötajate arv oli 7 inimest, neile arvestati tööjõukuludeks 345 tuhat eurot (2021. aastal 4 inimest ja 178 tuhat eurot).

Tegevusvaldkonna kasv on aeglustunud ning olukorra muutumist lähimatel kuudel veel näha pole. Lisaks erinevatele kriisidele omab turule suurt mõju ka intresside tõusmine, mille tõttu on laenamine muutunud kallimaks ja seega konservatiivsemaks - see omakorda vähendab tellimuste hulka. Kuigi turuolukorda ei saa aastaaruande koostamise hetkel pidada stabiilseks, on OÜ Infralink juhatus tuleviku osas optimistlik ning usub ühiskonna peatsel olukorraga kohanemisel positiivseid mõjutusi ka ehitussektorile.

2023. aastal planeerime investeeringuid arendamaks ettevõtte laosüsteemide arengut, mille läbi loodetakse efektiivistada kogu ostu-müügi protsessi, et tagada toodete parem kättesaadavus meie koostööpartneritele. Jätkuvalt on eesmärgiks klientide mugavuse tõstmine läbi digitaliseerimisprotsesside parendamise, hoides fookuses ka keskkonnasäästlikkust.

2023. aastal avame Lätis ka tütarfirma Infralink LV SIA, mis peaks kopeerima Infralink OÜ mudelit. Esimese aasta ootus on kohaneda uuel turul, töötada sisse suhted partneritega ning ülesse ehitada ladu ning opereerimiseks vajalikud süsteemid.

Lisaks plaanis kaardistada teisigi välisturge, kus soovime esimesel võimalusel müügiga alustada.

Klientide ja hankijatega arveldatakse EUR-des, seetõttu valuutakursside kõikumised ettevõtte majandustegevust ei mõjuta.

Infralink OÜ toetab aktiivselt ka spordivaldkonda, eelkõige korvpalli ja selle alaliitu.

Peamised finantsnäitajad: 2022 2021

Müügitulu 14 501 065 14 184 252

EBITDA 1 251 040 1 523 742

Puhaskasumi marginaal 0,08 0,11

Varade tootlus (ROA) 0,26 0,39

Omakapitali tootlus (ROE) 0,33 0,55

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 4,64 3,30

Maksevõime kattekordaja 2,94 2,49

Suhtarvude definitsioonid:

EBITDA = Ärikasum + kulum

Puhaskasumi marginaal = Puhaskasum / Müügitulu

Varade tootlus (ROA) = Puhaskasum / Varad kokku

Omakapitali tootlus (ROE) = Puhaskasum / Omakapital

Lühiajaliste kohustuste = Käibevarad / Lühiajalised kohustused kattekordaja (Käibevarad - Varud) / Lühiajalised

Maksevõime kattekordaja = kohustused

Infralink OÜ on kasvufaasis jätkusuutlik ettevõte.

INFRALINK OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.