Rohkema info nägemiseks:

MASSIIV OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ettevõte, mis pakub laias valikus graafilise disaini, brändingu ja veebilehe arenduse teenuseid, aidates ettevõtetel oma visioone ellu viia ja klientidele silmapaistvaid kogemusi pakkuda.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Tänapäeva kiiresti muutuvas ärimaailmas on brändist saanud iga ettevõtte peamine varandus. Tarbijate otsused ei põhine enam pelgalt hinnavõrdlustel ja faktidel. Oluliseks teguriks on emotsioon, mille kaubamärk tarbijas tekitab.

Massiiv OÜ on loovagentuur, mis mõistab, et emotsioon müüb ja funktsionaalsed argumendid õigustavad ostu. Üleküllastunud turul ei piisa enam vaid toote või teenuse esitlemisest. Tarbija jaoks peab kaasahaarav lugu, tugev bränd ja emotsionaalne side kaubamärgiga olema kohal. Kui tarbijas tekib tunne, et see bränd on õige ja sobiv, siis on ost otsustatud.

Massiiv OÜ mõistab, et üksikud välklambid erinevates meediakanalites ei vii pikaajalise edu ja lojaalsuseni. Tänapäeval seisneb tõeline võitmine strateegilises ja terviklikus lähenemises. Meie eesmärk on luua ühtne kampaania kontseptsioon, mis toimib nii digitaalses kui traditsioonilises meedias. Oluline on, et funktsioon ja emotsioon käiksid käsikäes, sest ainult nii saab bränd tõeliselt silma paista.

Massiiv OÜ pakub ulatuslikku teenuste portfelli, mis hõlmab strateegiat, brändingut, turunduskommunikatsiooni ja integreeritud reklaamikampaaniaid. Lisaks aitame ka pakendi disainis, graafilises disainis, copywritingus, sisuturunduses, video tootmises ja sotsiaalmeedia kampaaniates.

Kui soovite oma brändi tõsta uuele tasemele ja luua tugeva emotsionaalse sideme oma sihtrühmaga, siis võtke julgelt ühendust Massiiv OÜ-ga. Oleme siin, et aidata teil saavutada edu, mis põhineb nii emotsioonidel kui ka strateegial.

Võta ühendust ning leiame ka sulle sobiva lahenduse!

kontakt

MASSIIV OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anne S.

Kampaaniad on alati täpse sihiga tehtud!

- Marko T.

Nende pakendikujundus on tõeline kunst!

- Priit U.

Kogu bränding on nende käe all terviklik ja professionaalne.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

MASSIIV OÜ tegevusaruanne 2022

Massiiv OÜ, mis on tuntud oma reklaamiagentuuri teenuste poolest, lõpetas oma majandusaasta märkimisväärse 120 296 euro suuruse käibega. See on märkimisväärne saavutus, arvestades, et ettevõte on suutnud säilitada stabiilse kasvu ja positiivse kasumi. Majandusaasta lõppes 24 080 euro suuruse kasumiga, mis on märk ettevõtte tugevast finantsseisundist ja edukast ärimudelist. Ettevõtte peamine tegevusala on reklaamiagentuuri teenuste osutamine. See hõlmab laia valikut teenuseid, alates strateegilisest planeerimisest ja loovusest kuni meediaostude ja analüütikani. Massiiv OÜ on tõestanud, et on

Dropdown

kõik artiklid

Pakendi kujundus- esimene samm tarbija südamesse

Pakend ei ole lihtsalt toote ümbris. See on esimene asi, mida tarbija toote kohta näeb, ja see võib olla otsustav tegur, kas toode ostetakse või mitte. Pakendi
ssb.ee
Pakend ei ole lihtsalt toote ümbris. See on esimene asi, mida tarbija toote kohta näeb, ja see võib olla otsustav tegur, kas toode ostetakse või mitte. Pakendi kujundamine on kunst ja teadus, mis mängib olulist rolli brändi tuntuse suurendamisel ja tarbijate meelitamisel. Selles artiklis uurime, miks pakendi kujundamine on nii oluline ja kuidas seda tõhusalt teha. Esimene mulje loeb- kui toode seisab poe riiulil koos konkurentidega, peab see suutma tarbijate tähelepanu püüda ja neid kõnetada. Pakendi kujundus on see, mis muudab toote silmapaistvaks ja meeldejäävaks. Kui pakend on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.