Rohkema info nägemiseks:

LOOV RUUM KOOLITUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 261; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LOOV RUUM KOOLITUSED kohta arvamuslugu!"

LOOV RUUM KOOLITUSED OÜ hetkeolukord

Juba 261 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,1 punktiga ja kommenteeritud 8 korda.

Tegevusaruanne 2022

Loov ruum Koolitused OÜ loodi aastal 2017. Ettevõtte pakub koolituse, nõustamise, supervisiooni ja psühhoteraapia teenuseid. Koolituste ja supervisiooniteenuse sihtgrupiks on valdavalt sotsiaalvaldkonna ettevõtted ja sotsiaalvaldkonna spetsialistid ning äriorganisatsioonid. Väiksemal määral pakutakse koolitusteenuseid eraisikutele. Nõustamis- ja teraapiateenuseid pakutakse nii eraisikutele, kui ettevõtetele.

2022 aastal moodustasid teenuste põhimahust psühholoogilise sisuga koolitused ning supervisiooniteenus. Nõustamisteenuste maht oli väiksem. Aasta käive oli 133 405 eurot ning kahjum 5 269 eurot. Kahjumi tingis dividendide väljakuulutamisel arvestatud tulumaks.

Jätkati Loova Ruumi koolitus- ja teraapiatalu väljaarendamist, mis pakub tulevikus võimalust laiendada teenuste valikut ning teenindada kliente ka linnavälises keskkonnas, seda eriti suvehooajal. Sellel otstarbel renoveeritakse talukompleksi Viljandi maakonnas. Kompleksi kasutatakse pikaajalise kasutuslepingu alusel.

2023 aastal jätkatakse samade tegevustega.

LOOV RUUM KOOLITUSED OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.