Rohkema info nägemiseks:

WEAK MONUMENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 91; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta WEAK MONUMENT OÜ kohta arvamuslugu!"

WEAK MONUMENT OÜ hetkeolukord

Juba 91 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Weak Monument asutati 22.12.2017 eesmärgiga teostada Eestit esindav väljapanek "Nõrk monument" Veneetsia XVI rahvusvahelisel arhitektuuribiennaalil La Biennale Di Venezia.

Aastal 2018 oli firma põhitegevuseks Eesti väljapaneku "Nõrk Monument" produtseerimine Veneetsia näituse jaoks, kuid ka projektile kajastuse leidmine ning selle tutvustamine nii Eestis kui ka mujal Euroopas. Näitus oli Veneetsias avatud 2018. mai lõpust kuni novembri lõpuni. 2018.

aasta teises pooles algasid ka ette valmistavad töö näituse avamiseks Eestis 2019. aastal.

Aastal 2019 tegutses firma projekti "Nõrk Monument" väljapaneku koostamisega EKA galeriis toimunud näituse jaoks, mille peamiseks eesmärgiks oli Veneetsias eksponeeritud projekti näitamine ka Eestis. Koos näituse avamisega viidi läbi ka Arhitektuurikeskuse poolt produtseeriitud Arhitektuuri Välkloeng.

2020. ja 2021. aastal ei toimunud OÜ Weak Monumendil tegevust, sest seoses pandeemiaga seiskusid võimalused näitusetegevuseks või uurimisprojektide rahvusvaheliseks arenduseks. 2022. aastal on eesmärgiks üles soojendada arhitektuursete uurimisprojektide läbiviimine, mis võiks võtta nii akadeemiliste töötubade kui ka omaalgatuslike uurimistööde kuju.

OÜ Weak Monumenti 2022 aasta majandustegevus piirdus varasema tegevusega seonduva kajastamisega kodulehel www.weakmonument.com, kust kaudu võimalikud koostööpartnerid soovi korral meie poole pöörduda saavad.

2022. tegevusaasta lõppes kahjumiga 237 eurot.

OÜ Weak Monumendi juhatus on kolmeliikmeline. Juhatuse liikmetele 2022. aastal tasu ei makstud ega tehtud muid soodustusi. Tasustatud töötajaid firmas ei olnud.

WEAK MONUMENT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.