Rohkema info nägemiseks:

MISS MARY OF SWEDEN HOLDING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 534; jälgijaid - 7. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MISS MARY OF kohta arvamuslugu!"

MISS MARY OF SWEDEN HOLDING OÜ hetkeolukord

Juba 534 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Miss Mary of Sweden Holding OÜ on asutatud 2017. aastal. Kontserni Miss Mary of Sweden Holding OÜ kuuluvad 31.12.2022 seisuga tütarettevõtted Miss Mary Production OÜ Eestis, Miss Mary of Sweden OÜ Eestis, tütarettevõte Miss Mary of Sweden AB Rootsis, Intimax OÜ

Eestis ja Miss Mary of Sweden Inc. Ameerika Ühendriikides.

Miss Mary of Sweden Holding OÜ koos tütarettevõtetega kuulub kontserni, mille emaettevõte on Swedish BRA AB, Swedish BRA AB koostab ka alates 2021 a. grupi konsolideeritud aastaaruande.

Miss Mary of Sweden brändi peakorter asub Tallinnas. Tütarettevõte Miss Mary of Sweden OÜ tegeleb kontsernisiseselt kogu tootmiseks vajaliku materjalide valiku ning sisseostuga ja valmistoodete kvaliteedikontrolliga. Miss Mary of Sweden OÜ tegutseb endale kuuluvas logistikakeskuses Tallinnas. Miss Mary Production OÜ tegeleb kontsernis tootmisega. Miss Mary of Sweden AB Rootsis on spetsialiseerunud turustamisele ja müügitoetusele. Intimax OÜ Eestis tegeleb Soome turu müügitoetusega ja ja Miss Mary of Sweden Inc. Ameerika Ühendriikides müügitoetusega.

Tegevuskeskkond

Kontserni arengut mõjutab jätkuvalt klientide ostukäitumine ja internetiostude kasvutendents uuel aruandeaastal. Kontserni tegevus ei ole hooajaline, majandustegevuse tsüklilisust on raske hinnata. Erinevalt käituvad hulgimüük ja internetimüük otse klientidele.

Ettevõte püstitab keskkonnasäästlikele tegevustele eesmärgid ja jälgib nende eesmärkide täitmist. Peamiseks eesmärgiks on keskkonnaalase jalajälje vähendamine, k.a. CO2 saaste ja energia kasutamise vähendamine, s.h. materjalide taaskasutamine, jäätmete liikide kaupa kogumine ja utiliseerimine (s.h. pakendiringluse seaduse täitmine). Olles ka sotsiaalselt vastutav ettevõte, toetame Eestis aktiivselt heategevust ja teeme annetusi abivajajatele.

Peamised finantssuhtarvud 2022 2021

Müügitulu (eur) 0 0

Puhaskasum (eur) -6 805 - 461 963

Lüh. kohustuste kattekordaja 1,76 2,47

ROA -0,03 -2,11

ROE -0,03 -2,12

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid: (cid:127) Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) = käibevara/lühiajalised kohustused (cid:127) ROA = puhaskasum/ varad kokku *100 (cid:127) ROE = puhaskasum/ omakapital kokku *100

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Kontserni järgmise majandusaasta peamiseks eesmärgiks on jätkuvalt laiendada müüki läbi e-kanalite lõpptarbijale ning võtta kasutusele uusi müügiplatvorme. Eesmärk on suurendada müüki. Peamised eesmärgid on seotud Euroopa riikide turgude tugevdamisega ja samuti fokusseerida Austraalia ja Ameerika Ühendriikide turgudele. Hulgimüüki on eesmärk säilitada aruandeaastaga samal tasemel.

2022. aastal avati vaheladu Saksamaal internetimüügi kiiremaks teenindamiseks. Järgmisel majandusaastal Saksamaa lao osatähtsus veelgi suureneb kuna 2023 aastal muutub kontserni internetimüügi B2C peamiseks müügiettevõtteks Miss Mary of Sweden AB.

Personal

Kontsernis töötas aruandeaasta lõpus 197 inimest.

Miss Mary of Sweden Holding OÜ Juhatus

MISS MARY OF SWEDEN HOLDING OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.