Rohkema info nägemiseks:

MP TEENUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie meeskond on spetsialiseerunud , et tagada kliendi mööbli kvaliteetne ja täpne paigaldamine.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marje K.

Kvaliteetne töö! Köögimööbel paigaldatud, väga rahul!

- Kristi H.

Super teenindus! Mööbli paigaldamine läks sujuvalt.

- Pärt U.

Kiire ja korralik. Demontaaž ja utiliseerimine 5 .

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

MP TEENUS OÜ tegevusaruanne 2023

MP Teenus OÜ põhitegevus on eritellimusmööbli paigaldamine. Ettevõte paigaldab põhiliselt AS Arens valmistatud mööblit. Majandusaasta müügikäive oli 109 959 eurot ja kasum 22 535 eurot.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida õiget mööbli paigaldamise teenust: ekspertide soovitused

Mööbli valimine on ainult pool lahingust - sama oluline on ka selle korrektne paigaldamine. Valides õige mööbli paigaldamise teenuse, saate tagada oma uue mööbl
ssb.ee
Mööbli valimine on ainult pool lahingust - sama oluline on ka selle korrektne paigaldamine. Valides õige mööbli paigaldamise teenuse, saate tagada oma uue mööbli pikaealisuse ja vastupidavuse. Kuidas aga teha õiget valikut? Siin on mõned ekspertide soovitused. Kogemused ja oskused: Mööbli paigaldamine nõuab põhjalikke teadmisi ja oskusi. Valige teenusepakkuja, kellel on tõendatud kogemused ja kes omab vastavat väljaõpet. Kliendi tagasiside: Vaadake, mida teised kliendid on teenuse kohta öelnud. Kas neil oli positiivne kogemus? Kas teenusepakkuja töötas kiiresti ja efektiivselt? Hind:

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.