Rohkema info nägemiseks:

PRISMAELEMENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 241; jälgijaid - 0. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta PRISMAELEMENT OÜ kohta arvamuslugu!"

PRISMAELEMENT OÜ hetkeolukord

Juba 241 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 1,7 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022: esitamata

Ettevõte ei ole majandusaasta aruannet, kust tegevusaruandeid lugeda saab, esitanud. Iga ettevõtte olukord on unikaalne, kuid levinumad põhjused tegevusaruande mitteesitamiseks võivad olla turuolukorra halvenemine, klientide nõudluse langus, rahalised raskused vms.

PRISMAELEMENT OÜ: ettevõtete kustutaja on tagurpidi tööle hakanud

PRISMAELEMENT OÜ on asutatud selle aasta jaanuarist. Selle üks ja ainuke juhatuse liige on Kalev Ulst , kes varem on firmasid likvideerinud ning võlakoormat kasvatanud. Milleks talle veel uus firma ja kui kiiresti see ettevõte endale maksuvõla kraesse saab? Alates aastat 1996. on Kalev olnud seotud 20 ettevõttega, millest lõviosa on tänaseks likvideeritud või pankrotis. Tema juhtimise all läks põhja REKANDI GROUP OÜ , mille eesotsas on Ulst olnud aastast 1997. Osaühing läks pankrotti koos 191 837 euro suuruse maksuvõla ja 674-eurose erasektori võlaga. Esitamata jäi 6 majandusaasta

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.