Rohkema info nägemiseks:

OPTIGON OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2382; jälgijaid - 8. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta OPTIGON OÜ kohta arvamuslugu!"

OPTIGON OÜ hetkeolukord

Juba 2382 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõttest

Optigon OÜ asutati 07.02.2018, reaalse äritegevusega alustati 2019 aasta alguses. Algselt oli

Optigoni peamiseks tegevuseks insenerteenuste osutamine, kuid 2020. aasta esimeses pooles loodi kaubamärk Vok Bikes, mille allasutitegelemalinnasiseseksliikumiseksmõeldud mobiilsuslahenduste arendamisega. Hetkel on ettevõtte põhiliseks fookuseks elektriliste kaubarataste arendus, müük ja täisteenusrendi osutamine. Ettevõtte peakontor asub Eestis, kuidopereeritaksekakontoreidVilniusesjaLondonis.

Tootedjateenused

Vok Bikesi klientideks on erinevad teenus- ja kullerettevõtted, riiklikest postiettevõttetest kuni maailmasuurimatetoiduveoplatvormideni.Tänaseksonrattadliikvel11riigisüleEuroopa.

Vok Bikesi kaubarattad on toodetud Eestis, kasutatakse kohalikke allhankijaid ning ollakse sõltumatud Aasia tootjatest. Lisaks tarneahela riskide vähendamiseleaitab see kaasa kohaliku tööstuse edendamisele, lisandväärtuse kasvule ning uute töökohtade tekkele töötlevastööstuses.

Rataste arendusel on eeskuju võetud autotööstusest, kus valdav osa strateegilistest sõlmedest arendatakse majas sees. See tagab kiire arendustsükli, tarneahelakindluse, madalama omahinna ja pikaajalise konkurentsieelise. Tänaseks on ettevõte jõudnud kaubarataste globaalse tehnoloogialiidri staatusesse, lähima konkurendi ees on tehnoloogiline edu vähemalt2aastat.Tehnoloogilineeduväljendubmadalamasomahinnas, kasutajamugavuses ning toodete paremas vastupidavuses. Kui turu keskmine rataste vastupidavusmääronalla70protsendi,siisVokBikesonjõudnud95protsendini.

Hetkelonettevõttetooteportfelliskaksmudelit.

Vok S: Vok S on 400l kaubamahuga ratas, mida eelkõige kasutavad erinevad toidu ja toidukaupu transportivad ettevõtted, aga rattad on kasutusel ka kinnisvarahalduses, turvafirmadesjapostiettevõtetes.

Vok XL: Vok XLi kaubamaht on 2000l. Ratta klientideks on eelkõige pakiveoga tegelevad

OPTIGON OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.