Rohkema info nägemiseks:

FINTECHX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1800; jälgijaid - 1. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta FINTECHX OÜ kohta arvamuslugu!"

FINTECHX OÜ hetkeolukord

Juba 1800 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,1 punktiga ja kommenteeritud 13 korda.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Põhitegevus

FintechX OÜ (edaspidi “Ettevõte”) arendab Kriptomat kaubamärgi all virtuaalvääringu teenuste platvormi, kus Euroopa Liidu jaekliendid ja ettevõtted saavad luua ja hallata oma krüptoinvesteeringute portfelli.

Ettevõte on asutatud 07.02.2018 ja põhitegevusalaks on “Muude mujal liigitamata finantsteenuste osutamine, v.a kindlustus ja pensionifondid” vastavalt Eesti Majanduse Tegevusalade Klassifikaatori (EMTAK 2008) määratlusele. Ettevõtte põhitegevuskoht on Tallinnas Pärnu mnt 31.

Ettevõte paklub teenuseid veebiplatvormi https://kriptomat.io/ ja mobiilirakenduse kaudu.

Ettevõttel on tähtajatu tegevusluba Rahapesu Andmebüroolt, tegevusloa nr on FVT000310 (https://mtr.ttja.ee/taotluse_tulemus/547318).

Ettevõtte pakub järgmiseid teenuseid: 1. - virtuaalvääringu rahakohti teenus, sh Web3 rahakoti teenus; 2. - virtuaalvääringu vahetamise teenus; 3. - virtuaalvääringu ülekande teenus.

Ettevõte on registreeritud virtuaalvääringu teenuste pakkujana Kreekas, Hispaanias ja Poolas ning alustas registreeringu taotlemist

Prantsusmaal ja Horvaatias.

Ettevõtte peamised tuluallikad on pakutavatelt teenustelt tehingutasud. Ettevõtte tegevuskoht on Eesti ja Ettevõte on Eesti maksuresident.

Eesmärk ja tegevuspoliitikad

Ettevõtte esmane eesmärk on lihtsustada virtuaalvääringute kasutamist, kuid samas pakkudes kõrget turvalisust ning maandades virtuaalvääringu teenusega kaasnevaid riske.

Ettevõte pöörab jätkuvalt kõrgendatud tähelepanu vastavuskontrolli ja riskijuhtimise valdkonna arendamisele. Kinnitamaks meie pühendumusest nimetatud valdkondadega tegelemisele, on Ettevõttele omistatud neli rahvusvahelist sertifikaati, mida uuendatakse igal aastal, sh: 1. ISO/IEC 27001:2013 infoturbesüsteem, sertifikaat nr CZE - 200052. See sertifikaat kinnitab meie kvaliteeti infosüsteemide arendamisele, hooldamisele ja haldamisele ning virtuaalvääringu vahetamise ja hoidmise teenuste osutamisele; 2. ISO 9001:2015 kvaliteedijuhtimissüsteem, sertifikaat nr EST217521A. See sertifikaat kinnitab kvaliteedistandardite järgimist teenuse osutamisel; 3. ISO 37001:2016 - altkäemaksuvastane juhtimissüsteem, nr SI009533. See sertifikaat kinnitab meie pühendumust eetilistele äritavadele.

4. ISO 37301:2021 - vastavuskontrolli nõuetele vastavuse juhtimissüsteem, nr SI009532. See sertifikaat kinnitab vastavuskontrolli nõuete järgimist teenuste osutamisel.

Õiglane ülevaade majandustegevusest

Majandusaasta ja bilansipäeva järgsed sündmused 2022. aastal ületas ettevõtte käive 3 miljonit eurot võrreldes 7,3 miljoni eurose käibega eelmisel aastal. Tulude vähenemine on peamiselt tingitud krüptoturu jahenemisest, pandeemiajärgsest ja makromajanduslikust mõjust, mis tõi kaasa kauplemismahtude märkimisväärse vähenemise kogu aasta jooksul. Käibe vähenemine on seotud klientide vähese nõudlusega krüptovaluutadega kauplemisel. Seda suundumust on täheldatud kogu sektoris.

Kulude kasv 2022. aasta I ja II kvartalis oli peamiselt seotud personalikulude, turundustegevuse ja infotehnoloogia kulude suurenemisega. III ja

IV kvartalis õnnestus juhtkonnal kulusid vähendada, sh vähenesid: pangatasusid, komisjonitasusid ja personalikulud. Ettevõte jätkas oma tarkvaraplatvormi arendamist ja kõik arendamisega seotud kulud on kajastatud kasumiaruandes.

Peamised tulemusnäitajad 31.12.2022 seisuga olid Ettevõtte peamisteks tulemusnäitajateks Ettevõtte tulu, puhaskasumi määr müügitulust ja nendega kaasnevad marginaalid, rahalised näitajad [ettevõtte raha ja piiranguteta raha („välja võtmata tulu“)] (Lisa 2 Raha) ja bilansivälised kohustused virtuaalvääringus (Lisa 16 Bilansivälised kohustused). Ettevõte koostab igakuiseid ülevaateid tulemuslikkuse ja virtuaalvääringu hoiuste kohta

Ettevõtte ressursside juhtimise tõhususe tagamiseks ja hoidmiseks. Samuti jälgitakse jooksvalt omakapitali nõuete täitmist.

Jätkuvalt tegutsev ettevõtja

FINTECHX OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.