Rohkema info nägemiseks:

PAYSERA EE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1276; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PAYSERA EE OÜ kohta arvamuslugu!"

PAYSERA EE OÜ hetkeolukord

Juba 1276 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Paysera EE OÜ alustas oma majandustegevust 09.02.2018.a.

Paysera EE OÜ on äriühing, mis tegeleb kõnekeskuse, turundus, äriarenduse ja administratiivsete tugiteenuste osutamisega Leedu äriühingule

Paysera LT UAB. Paysera LT UAB (Leedu registrikood 300060819) osutab makse- ja e-raha teenuseid Leedu Panga poolt väljastatud litsentsi alusel (https://www.lb.lt/en/frd/view_license?id=251). Kõik makseteenuste ja e-raha teenuste osutamise lepingud Eesti klientidega sõlmib ja vastavaid teenuseid Eestis osutab Paysera LT UAB. Paysera EE OÜ ei ole osutanud ega osuta klientidele ei makse- ega e-raha teenuseid ei enda ega Paysera LT UAB nimel, ega ole vastavate teenuse osutamise lepingute pooleks.

Möödunud majandusaastal jätkas Paysera EE OÜ kõnekeskuse, turunduse, äriarenduse ja administratiivteenuse osutamist Paysera LT UAB-le, samuti investeeris AML/KYC teadmiste tugifunktsioonide arendamisse, koostöös Paysera LT UAB-ga.2021. ja 2022. aastal aitasime Paysera LT

UAB-l valmistada ette ka taotluse dokumentatsioon mis puudutab Paysera EE OÜ Paysera LT UAB agendiks registreerimist. Paysera LT UAB esitas vastava taotluse Leedu Keskpangale 2023.a veebruaris. Agendi registreerimise järgselt tekiks Paysera EE OÜ-l õigus osutada Paysera

LT UAB nimel teatud makseteenuseid.

2022 algul eskaleerunud Venemaa sõda Ukraina vastu ei ole oluliselt mõjutanud ettevõtte toimimist ega selle töömahtusid, kuna ettevõtte poolt teenuste osutamine toimub Eesti territooriumil ainult ühele partnerile – Paysera LT UAB’le.

Ettevõttel ei ole olulisel määral välisvaluutas arveldusi ega investeeringuid börsil, seega hindame nende valdkondadega seotud riske madalaks.

Paysera EE OÜ tegevusega ei kaasne olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid, aga sellegi poolest järgime igal võimalusel mõistlikus ulatuses kestliku majandamise (ESG) põhimõtteid ja arenguid nii keskkonna, jätkusuutlikkuse kui juhtimisvaldkondades.

Ühingu tegevus ei ole hooajaline. Suvepuhkuste perioodil kliendipöördumiste mahud natuke vähenevad, see on tavapärane käitumine ning augusti keskpaigast mahud taastuvad.

Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal on ettevõtte müügitulu 388 043 eur ning aruandeaasta kasum 165 635 eurot.

Investeeringud

Aruandeperioodil investeeriti materiaalsetesse põhivarasse kokku 3 490 eurot ja kinnisvara 309 000 eurot.

Personal

Paysera EE OÜ keskmine töötajate arv majandusaastal oli 7 töötajat.

2022. aastal moodustasid ettevõtte tööjõukulud 186 244 eurot.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Paysera EE OÜ plaanideks järgmiseks majandusaastaks on jätkuvalt investeerida AML/KYC tugifunktsioonide arendamisse, kui ka jätkuv kõnekeskuse, turundus, äriarenduse ja administratiivteenuse osutamine Paysera LT UAB-le. Samuti on plaanis teha ettevalmistusi alustamaks tegevust Paysera LT agendina tema nimel teatud makseteenuste osutamiseks Eestis pärast vastava registreeringu tegemist Leedu Keskpanga poolt. Esialgu on plaanis taotleda õigust osutamaks Paysera LT nimel Eestis teenuseid mis võimaldavad teha sularaha sissemakseid ja väljamakseid maksekontolt.

Olulised finantssuhtarvud

Finantssuhtarv Arvutusmetoodika 2022 2021

Müügitulude muutus Müügitulu 2022 -müügitulu 2021 128 320 160 960

Müügitulude juurdekasv Müügitulude muutus/müügitulud 2021 49% 162%

Maksevalmidus Käibevarad/Lühiajalised kohustised 7,7 39,9

Omakapitali osakaal Omakapital/varad kokku * 100% 97% 96%

PAYSERA EE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.