Rohkema info nägemiseks:

A-MEDITSIIN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme ilu- ja heaolutööstusega, pakkudes nahahoolduse, noorendamise ning ripsmete ja kulmude hooldust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus ilu ja heaolu ühinevad, et luua puhta noorendamise kogemus. Meie ravimeetodid on loodud teie loomuliku sära esiletoomiseks, omaduste rõhutamiseks ja enesekindluse tõstmiseks. Iga meie pakutav teenus on meie pühendumuse tunnistus suurepärasusele ja meie mõistmisele enesehoolduse transformeerivast jõust.

Revolutsioonilised nahahooldused

Meie allkirjaga atraumaatiline protseduur, PRX-T33, on läbimurre mitteinvasiivses nahateraapias. See lubab intensiivset noorendamist näo, kaela ja dekoltee piirkondades, pakkudes lifting efekti, naha pinguldamist ja pooride ahendamist. See ravi on eriti kasulik aknele kalduvale nahale, pigmendilaikudele ja armidele, pakkudes kohest ja nähtavat tulemust.

Mesoteraapia on meie vastus tuhmile või väsinud nahale. Vitamiinirikka koostise süstimine otse dermisesse võimaldab aktiivsetel koostisosadel sügavale tungida, muutes selle ravi palju efektiivsemaks kui pealekantavad preparaadid. Kuigi pärast ravi võivad ilmneda kerged laigud või punetus, kaovad need sümptomid tavaliselt päeva jooksul. Optimaalsete tulemuste saavutamiseks soovitame läbida 3-8 seanssi 2-3 nädalaste intervallidega.

Meie biorevitaliseerimise protsess niisutab nahka hüaluroonhappe süstidega, siludes naha pinda, parandades välimust ja taastades epidermise noorusliku keskkonna. See aeglustab oluliselt vananemisprotsessi ja on ideaalne neile, kellel on kahjustatud nahk, tuhmunud jume ja elastsus.

Tõsta esile oma loomulik ilu

Ripsmete laminatsioon on peen, kuid võimas viis oma silmade esiletõstmiseks. See ravi muudab ripsmed näiliselt pikemaks, paksemaks ja kaardusamaks, säilitades samal ajal nende loomuliku läike ja volüümi. See pakub avatumat ja väljendusrikkamat ilmet, saavutades noorusliku ja köitva pilgu ilma igapäevase vajaduseta ripsmetušši ja lokitangide järele. Naudi pikaajalist ilu minimaalse vaevaga, rõhutades oma loomulikku võlu ja individuaalsust.

Kas olete põnevil, et alustada oma teekonda kestva ilu ja enesekindluse poole? Uurige meie ravimeetodeid ja leidke täiuslik viis oma ainulaadse mina tähistamiseks.

Kontakt

A-MEDITSIIN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari K.

Mesoteraapia tegi imet minu väsinud nahaga. Olen tulemustega väga rahul!

- Kairi S.

PRX-T33 protseduur tegi imesid minu aknearmidega. Kindlasti tulen tagasi!

- Priit P.

Rõõmuga soovitan kõigile, kes soovivad enda eest hoolitseda. Täielik nauding!

Miks eelistatakse atraumaatilisi nahaprotseduure traditsioonilistele meetoditele?

Ilutööstuse ja nahahoolduse arenguga on atraumaatilised nahaprotseduurid muutumas eelistatuks valikuks inimestele, kes otsivad efektiivseid, mittekirurgilisi ravimeetodeid. Need protseduurid pakuvad õrnemat lähenemist naha noorendamisele, mis on kooskõlas meie nõudlike klientide soovidega. Atraumaatilisi protseduure iseloomustab nende mitteinvasiivne olemus ja võime minimeerida koe kahjustusi. See tähendab vähem valu, lühemat taastumisaega ja vähem kõrvaltoimeid võrreldes traditsiooniliste kirurgiliste meetoditega. Vähem invasiivsete ravimeetodite suunas liikumine peegeldab laiemat trendi

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas toimib mesoteraapia naha noorendamisel?

Mesoteraapia on minimaalselt invasiivne protseduur, mis hõlmab vitamiinide, ensüümide, hormoonide ja taimsete ekstraktide kokteili süstimist naha noorendamiseks
ssb.ee
Mesoteraapia on minimaalselt invasiivne protseduur, mis hõlmab vitamiinide, ensüümide, hormoonide ja taimsete ekstraktide kokteili süstimist naha noorendamiseks ja pinguldamiseks ning liigse rasva eemaldamiseks. See ravi sihib mesodermit, naha keskmist kihti, mistõttu seda nimetatakse mesoteraapiaks. Prantsusmaal 1950. aastatel dr Michel Pistori poolt välja töötatud mesoteraapiat kasutati algselt valu leevendamiseks. Aastate jooksul on selle kasutusala laienenud esteetiliste protseduuride hulka, eriti naha noorendamise valdkonnas. Kuna mesoteraapia eelised muutusid laialdaselt tunnustatuks,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.