Rohkema info nägemiseks:

MAUGLI KINGAD OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laia valikut lastejalatseid, sealhulgas vabaajajalatseid, eelkäijaid ja kummikuid, samuti olulisi aksessuaare, nagu sisetallad ja hooldusvahendid, mis kõik on mõeldud kasvavate jalgade vajaduste rahuldamiseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

MAUGLI KINGAD, asudes T1 Keskuse 1. korrusel, on sinu pere usaldusväärne partner, kui tegemist on kvaliteetsete ja stiilsete lastejalanõudega. Meie poes leiad suurepärase valiku kevad-sügisjalanõusid, suve sandaale, talve saapaid ja palju muud, tagades, et su lapsel oleksid jalas alati õiged kingad vastavalt aastaajale.

Kevad/Sügis: Tutvu meie laia valikuga mugavaid ja vastupidavaid jalanõusid, mis hoiavad sinu lapse jalad soojas ja mugavas ka sügiseste tuulte ja kevadiste sajupilvede käes.

Suvi: Lase lapsel nautida suvist rõõmu meie stiilsete ja hingavate sandaalidega, mis on ideaalsed mänguliste seikluste ja päikeseliste päevade jaoks.

Talv: Talve saabudes on meie soojad ja veekindlad saapad just see, mida vajad, et tagada, et su laps saaks lund nautida ilma külmavaresid kartmata.

Mitmekülgne valik:

  • Sandaalid
  • Vabaajajalatsid
  • Saapad
  • Kingad
  • Kingad pehme tallaga
  • Prewalkers
  • Kummikud

Pakume ka BareFoot jalanõusid, mis toetavad lapse jala loomulikku arengut. Meie poest leiad ka spetsiaalsed hooldusvahendid, sisetallad ja sokid, mis tagavad, et su laps saab nautida iga sammu tervete jalgadega.

Lisaväärtused meie poest:

  • Personaalne teenindus
  • Kvaliteetsed tooted
  • Lai suurustevalik
  • Taskukohased hinnad

Oleme alati valmis sind aitama ja pakkuma parimat nõu ning teenindust. Külasta meid MAUGLI KINGAD poes T1 Keskuse 1. korrusel ning avasta maailm, kus mugavus ja stiil käivad käsikäes igal sammul. 

Võta ühendust ja leiame parima lahenduse sinu lapse jalanõuvajadustele!

E-POOD

MAUGLI KINGAD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristiina D.

Maugli Kingad on minu esimene valik lastejalanõude ostmisel.

- Greete K.

Teenindus on alati südamlik ja asjatundlik.

- Linda S.

Asjalikud soovitused ja meeldiv atmosfäär.

Kuidas hoida oma laste jalanõusid tippvormis?

Vanematena soovime alati oma lastele parimat, kaasa arvatud nende jalatsid. Laste jalanõude heas seisukorras hoidmine ei pane neid mitte ainult hea välja nägema, vaid tagab ka nende mugavuse ja jalgade tervise. Selles põhjalikus juhendis anname teile olulised sammud laste jalatsite hooldamiseks, tagades nende pikema kestvuse ja toetades teie lapse aktiivset eluviisi. Jalanõude hooldamise tähtsuse mõistmine Lastel kasvavad ja arenevad jalad pidevalt, mistõttu on oluline pakkuda neile mitte ainult mugavaid, vaid ka heas seisukorras jalatseid. Hästi hooldatud jalanõud võivad ära hoida villid,

Dropdown

kõik artiklid

Parimad eelkäijad teie lapse esimesteks sammudeks

Kui teie väikelaps alustab põnevat teekonda oma esimeste sammude astumisel, muutub õigete eelkäijate valimine ülioluliseks. Need varajased jalanõud toetavad tei
ssb.ee
Kui teie väikelaps alustab põnevat teekonda oma esimeste sammude astumisel, muutub õigete eelkäijate valimine ülioluliseks. Need varajased jalanõud toetavad teie lapse jalgu nende kujunemisjärgus kõndimisel ja võivad mõjutada nende kõnni arengut. Tähtsus sobivate jalanõude valikul väikelastele Sobivad jalanõud on väikelastele hädavajalikud, kuna need aitavad kaasa nende jalalihaste ja koordinatsiooni arengule. Õige paindlikkuse ja toega disainitud eelkäijad võivad soodustada loomulikku jalaliigutust ja korrektset kõnnakut. Halvasti istuvate või jäikade jalanõude kandmine võib põhjustada

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.