Rohkema info nägemiseks:

IMPULSIS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 102; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta IMPULSIS OÜ kohta arvamuslugu!"

IMPULSIS OÜ hetkeolukord

Juba 102 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Ettevõte Impulsis OU asutati Eestis 2020 aastas. Ettevõtte põhitegevuseks on veebilehtede ja ärirakenduste arendus. Ettevõtte juhtkonnal on enam kui kümneaastane kogemus eduka IT-äri juhtimisel. Nad lõid hästi organiseeritud, andeka ja loomingulise meeskonna, kes pakkus palju edukaid projekte, nagu ettevõtete veebiportaalid, veebipoed ja mobiilirakendused. Ettevõte pakub oma partneritele ja klientidele alati kvaliteetseid ja kulutõhusaid lahendusi, et nad oleksid rahul.

Ettevõtte veebisait www.impulsis.com kirjeldab ettevõtte pakutavaid teenuseid, portfelli ja meeskonna eesmärki: "Aitame klientidel saavutada nende strateegilisi eesmärke ja arendada edukat äri veebis." 2022. aasta veebruaris ründas Venemaa Ukrainat. See sündmus omab välist mõju ettevõttele. Seega nii praegused, kui võimalikud tulevased sanktsioonid Venemaa või teiste riikide osas omavad mõju maailmamajandusele. Sündmus on olulise mõjuga ettevõtte majandustulemusele, nimelt põhitegevus oli ajutiselt peatatud.

Aruandeperioodil ettevõtte alustab koostöö partneritega ja arendab uus tarkvara. https://www.lifesaversim.com/

Aruandeaastal töötas ettevõttes Eestis üks töötaja.

IMPULSIS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.