Rohkema info nägemiseks:

PALUSALU AIAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Palusalu Aiad on spetsialiseerunud professionaalsetele aiakujunduse ja -hoolduse teenustele, pakkudes klientidele individuaalseid ning looduslähedasi aialahendusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Palusalu aiamaale, kus loodus ja kunst saavad üheks! Asudes Räpina külje all, rajati see ligi kahe hektari suurune inglise stiilis iluaed armastuse ja pühendumisega 2004. aastal.

Palusalu aiakujunduses on oskuslikult kasutatud erinevaid elemente, sealhulgas puid, põõsaid, ronitaimi ja mitmeid püsikuid. Põhifookuses on pika õitsemisajaga puhmikulised püsikud, sh paljud vanad sordid, mis annavad aiale unikaalse ja ajatu ilme. Kevadel, suvel ja sügisel tervitavad külastajaid ka erinevad õitsvad sibullilled.

Väljaspool avatud päevi pakume mitmesuguseid tooteid, teenuseid ja koolitusi, et muuta aiaelu lihtsamaks ja nauditavamaks kõikidele. Palusalu aiamaa on loodud pikaajalise kogemuse ja kirgliku aianduse armastusega. Tutvuge meie eksperditiimiga:

  • Falk-David Palusalu: Puukooliaednik ja maastikuehituse spetsialist
  • Reet Palusalu: Kogenud aiakujundaja ja nõustaja
  • Maria Palusalu: Maastikuarhitekt ja ettevõtte juht

Kui soovid, et sinu aed saaks kaunimaks ja hooldusvabamaks, võta ühendust! Meie ekspertide kogemused ja teadmised on Sinu teenistuses. Saada kiri aadressile maria@palusaluaiad.ee või helista numbril 53324188. Oleme siin, et jagada professionaalset nõu ja aidata Sul avastada ilu oma aias!

Uuri lisa meie kodulehel!

KODULEHT

PALUSALU AIAD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liina

Professionaalsus, ausus ja imeline lõpptulemus. Soovitan kõigile!

- Andres

Lihtne ja kiire suhtlus, nad mõistsid täpselt, mida soovisin.

- Kerli

Suurepärased kursused, õppisin esimese korraga juba nii palju!

PALUSALU AIAD OÜ tegevusaruanne 2022

Palusalu Aiad OÜ on loodud 2018. aastal ja tema põhitegevusaladeks on erinevad aiakujundustööd ja aedade hooldus. Lisaks tegeleb ettevõte aiatööriistade müügiga ja aiandusalaste koolituste pakkumisega. Ettevõte pakub suveperioodil ka aiakülastusteenust. Samadel tegevusaladel plaanitakse jätkata ka 2023. aastal. Lisaks on plaan laiendada oma tegevust Saksamaal. 2022. majandusaasta lõpetas ettevõte kasumiga. 2023. majandusaastaks ei ole uurimis- ja arendustegevusi planeeritud. Palusalu Aiad OÜ juhatus koosneb ühest liikmest. Raamatupidamise aastaaruande koostamise perioodil ei toimunud

Dropdown

kõik artiklid

Looduslähedane aed: mida see endas kujutab?

Looduslähedane aed on rohkem kui lihtsalt roheluse kogum – see on terviklik keskkond, kus loodus ja inimkäe looming sulavad kokku harmooniliseks tervikuks. Sell
ssb.ee
Looduslähedane aed on rohkem kui lihtsalt roheluse kogum – see on terviklik keskkond, kus loodus ja inimkäe looming sulavad kokku harmooniliseks tervikuks. Selline aed pakub mitte ainult visuaalset ilu, vaid loob ka rahustava ja tasakaalustatud keskkonna, kus loodusjõud mängivad võtmerolli. Kuidas luua endale looduslähedane aed, kus saab nautida looduse ilu ja rahu? Üks oluline samm looduslähedase aia rajamisel on valida taimed, mis on kohandatud sinu piirkonna kliimale ja mullale. Kasuta kohalikke taimi, et toetada kohalikku ökosüsteemi ja vähendada hooldusvajadust. Anna oma aiale

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.