Rohkema info nägemiseks:

PAYSTER GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1675; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PAYSTER GROUP OÜ kohta arvamuslugu!"

PAYSTER GROUP OÜ hetkeolukord

Juba 1675 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal oli Payster Group OÜ tegevusteks modulaarpangaduse mooduli arendamine, virtuaalvääringute vahetusteenuse pakkumine, juhtimiskonsultatsioonide osutamine. Modulaarpanganduse mooduli arendamiseks taotleti Ettevõtluse ja

Innovatsiooni SAlt (EAS) toetust. Payster Group OÜ kaasas taotluse esitamiseks eriala konsultandid ja ka nõustaja. Selgitati välja turu kitsaskohad ja suurt rõhku pandi toote positsioneerimisele.

Esialgse hindamise käigus kiitis EAS projekti heaks ja ettevõttel oli kindlust modulaarpanganduse arendustegevuse jätkamisega. Hilisemas taotluse faasis EAS muutis oma seisukohta ja otsustas, et arendatav modulaarpanganduse mooduli arendamine ei vasta abikõlbliku meetme tingimustele.

Payster Group OÜ peatas modulaarpanganduse mooduli arenduse ja sellega seonduvad tegevused, seoses 2022. aastal fintech sektorit tabanud kriisiga ning sellest tulenevalt nõudluse olulise vähenemisega mainitud toodetele.

Payster Group OÜ jätkab 2023. aastal peamiselt holding firmana, mis jätkab investorite huvide esindamist fintech sektoris.

PAYSTER GROUP OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.